Obligátní otázka - je tam čárka? 🙂)
Dneska jdeme ke tchýni na oslavu. Tak nevím, jesli mám panákovat.🙂 Co myslíte, je tam ta čárka (duch) nebo je to můj přelud?

Jo, je tam 😎
Ano
Já bych už moc nepanákovala 🙂 Gratuluji!!!!!!!
Jednoho panaka si klidne dej. V teto fazi jeste neni embryo napojeny na obehovy system matky. Ale za tyden dva uz zadnej panak.
Tak panaka uz bych si nedavala 😀
To uz snad ani neni duch ;) spis bych to nazvala slaba carka🙂
Panáky bych vynechala 👍
Je tam😏
juchůůů! 🙂))...No, oslava nakonec v pohodě. Překvapivě mi nikdo ani panáka neenabídl.🙂 A jak je to s kofeinem? jsem závislá na kávě, zeleném i černém čaji...od kdy se tohohle budu muset vzdát? a co byste doporučili v prvních týdnech nepodcenit?
Ahoj, u prvního těhotenství jsem musela mít jedno kafe za den! A bylo to bez problémů, malý byl a je zdravý, vždy krásně spinkal......atd, teď jsem se na to ptala doktorky a řekla mi, že kafe neškodí (když nepiješ 5 esspres za dopoledne :D ) A ještě řekla, že je dobrý si do kafe dát alespoň trochu mléka/smetany, pak se kofein uvolní do obehu postupně a né najednou...Teď si na kafe ani nespomenu, stačí mi jedno za 2 týdny, a to jsem ho před otěhotněním pila víc než dost...Chutě si těď miminko uprvilo podle sebe a ani se nezeptalo co jsem měla ráda a co ne :D Hlavně minimum stresů, kvalitní strava, případně vit. pro těhotné a nepřemáhat se! A jinak gratuluji
ja piju kafe dvakrat denne od zacatku tehotenstvi a prokladam to zelenym cajem, jinak bych neprezila
Mame doma presovac a piju dve slabsi capuccina denne. Na snidani a po obede, bez toho bych neprezila. Cetla jsem, ze pokud se to neprehani, tak je to takhle ok ;) mame doma malou raubirku, co me ted nenecha vubec odpocivat, takze kafe je moje slabost 🙂
@michnovka Jj muzu potvrdit, ja piju od zacatku minimalne dve kavy s mlekem denne a je to v pohode. Jinak doktorka ma pravdu ze je v prvnim trimestru hodne potratu, ale ty na to vubec nemysli, musis verit ze to bude v pohode 🙂 Muj doktor rika ze pokud embryo prezije do 11 tydnu, je to vetsinou uz ok.
Tak momentálně nemůžu pít nic než vodu...ach ty nevolnosti...na kávu můžu už jen vzpomínat 😎
@michnovka chvilku si počkej a chuť se ti zase navrátí 😉 u prvního jsem musela mít každý den jedno espreso, bez toho to prostě nešlo...a teď jsem kafe nemohla ani cítit, a jsem 18tt a postupně mi zase začíná chutnat...

Je tam 🙂