icon

Obligátní otázka - je tam čárka? 🙂)

michnovka
23. dub 2017

Dneska jdeme ke tchýni na oslavu. Tak nevím, jesli mám panákovat.🙂 Co myslíte, je tam ta čárka (duch) nebo je to můj přelud?

Obligátní otázka - je tam čárka? 🙂)
ginnyw
23. dub 2017

Je tam 🙂

marenkav
23. dub 2017

Jo, je tam 😎

luciebx
23. dub 2017

Ano

grace454
23. dub 2017

Já bych už moc nepanákovala 🙂 Gratuluji!!!!!!!

78marcela
23. dub 2017

Jednoho panaka si klidne dej. V teto fazi jeste neni embryo napojeny na obehovy system matky. Ale za tyden dva uz zadnej panak.

efsonka
23. dub 2017

Tak panaka uz bych si nedavala 😀

junkka
23. dub 2017

To uz snad ani neni duch ;) spis bych to nazvala slaba carka🙂

yerry
23. dub 2017

Panáky bych vynechala 👍
Je tam😏

michnovka
autor
23. dub 2017

juchůůů! 🙂))...No, oslava nakonec v pohodě. Překvapivě mi nikdo ani panáka neenabídl.🙂 A jak je to s kofeinem? jsem závislá na kávě, zeleném i černém čaji...od kdy se tohohle budu muset vzdát? a co byste doporučili v prvních týdnech nepodcenit?

adriana383
24. dub 2017

Ahoj, u prvního těhotenství jsem musela mít jedno kafe za den! A bylo to bez problémů, malý byl a je zdravý, vždy krásně spinkal......atd, teď jsem se na to ptala doktorky a řekla mi, že kafe neškodí (když nepiješ 5 esspres za dopoledne :D ) A ještě řekla, že je dobrý si do kafe dát alespoň trochu mléka/smetany, pak se kofein uvolní do obehu postupně a né najednou...Teď si na kafe ani nespomenu, stačí mi jedno za 2 týdny, a to jsem ho před otěhotněním pila víc než dost...Chutě si těď miminko uprvilo podle sebe a ani se nezeptalo co jsem měla ráda a co ne :D Hlavně minimum stresů, kvalitní strava, případně vit. pro těhotné a nepřemáhat se! A jinak gratuluji

efsonka
28. dub 2017

ja piju kafe dvakrat denne od zacatku tehotenstvi a prokladam to zelenym cajem, jinak bych neprezila

junkka
28. dub 2017

Mame doma presovac a piju dve slabsi capuccina denne. Na snidani a po obede, bez toho bych neprezila. Cetla jsem, ze pokud se to neprehani, tak je to takhle ok ;) mame doma malou raubirku, co me ted nenecha vubec odpocivat, takze kafe je moje slabost 🙂

michnovka
autor
28. dub 2017

Doktorka mi řekla,že 2-3kavy s mlékem denně jsou během těhotenství úplně v pohodě.😉 Jinak na UTZ už byla vidět fazolka.Doktorka mě ale varovala,že potratovost do 12TT je vysoká...

efsonka
29. dub 2017

@michnovka Jj muzu potvrdit, ja piju od zacatku minimalne dve kavy s mlekem denne a je to v pohode. Jinak doktorka ma pravdu ze je v prvnim trimestru hodne potratu, ale ty na to vubec nemysli, musis verit ze to bude v pohode 🙂 Muj doktor rika ze pokud embryo prezije do 11 tydnu, je to vetsinou uz ok.

michnovka
autor
17. kvě 2017

Tak momentálně nemůžu pít nic než vodu...ach ty nevolnosti...na kávu můžu už jen vzpomínat 😎

adriana383
17. kvě 2017

@michnovka chvilku si počkej a chuť se ti zase navrátí 😉 u prvního jsem musela mít každý den jedno espreso, bez toho to prostě nešlo...a teď jsem kafe nemohla ani cítit, a jsem 18tt a postupně mi zase začíná chutnat...