icon

Obrázek těhotenského testu: Jsem těhotná?

simonkapl
13. kvě 2024

Zdravím před 3 dny jsem tu psala ohledně těhotenskych testu , menstruace měla dojít 11. Podle menstruačního kalendáře do teď ještě nepřišla a testy ukazuji tohle. První je ze včera z odpoledne druhy dnes ráno u moči co si o tom myslíte ? Čárky jsou sice o něco silnější než před těmi 3 dny , ale pořad žádná sláva a nic co bych brala za pozitivní výsledek. Na foto nejdou vidět tak dobře jak na živo , na živo byly obě v limitu do růžová lehounce. tak by me zajímalo co si o tom myslíte ? Děkuji.

Obrázek těhotenského testu: Jsem těhotná?Obrázek těhotenského testu: Jsem těhotná?
simonkapl
autor
13. kvě 2024

@simonkapl tady je dam ještě černobíle kdyby někdo neviděl na původním , jelikož vím ze nejsem blázen a jsou tam akorát mi to ten foťák asi tak dobře nevezme

lencaa11
13. kvě 2024

@simonkapl asi bych si vzala jiný test tento má málo barviva třeba z Benu , dm ,Rosmann atd....jinak mi to přijde hodně slabé

anniej
13. kvě 2024

Zkusila bych ještě následující dny testovat z první moči ☺️ Držím palce 🍀

sim244
14. kvě 2024

Zatím slabé, ale vidím krásně, ani jsem nemusela hledat. 🙂 držím palečky ať sílí..

simonkapl
autor
15. kvě 2024

@sim244 už vím jak na tom jsem clearblue 1-2 , 30.5 jdu na kontrolu tak snad vše bude vporadku 😇

vlasta1981
17. kvě 2024

@simonkapl ahoj ..mne tyhle testy ukazují jen ducha a mamatest čáru . Moc téhle nevěřím

simonkapl
autor
17. kvě 2024

@vlasta1981 no já dělala clearblue ukázal + a 1-2 , ale včera večer sem to dostala takže nejspíš samovolny potrat. :(

vlasta1981
17. kvě 2024

@simonkapl to mne moc mrzí ❤️