Od doby, co se snažíme o dítě, mám MS jen 2-3 dny
Ahojky holky, uz jsem tu jednou pisala, ze se s pritelem snazime o miminko .... Ale o to ted nejde... Chci se Vas jen zeptat, jestli mate zkusenosti s necim takovym jako ja ... Pred tim, nez jsme se zacali snazit, tak jsem mela menstruaci pravidelnou a vse klapalo, tak jak ma... Od te doby, co se o prdolu pokousime, tak mam MS kratkou... Max 2-3 dny, jak je to mozne ? Myslite, ze telo pozna nejake zmeny nebo neco ? :D .... Ted navic jsem to mela dostat 23.9.... je 25.9. a stale cekam, jestli ta bestie dorazi, nebo ne, pac uz z predchozich mesicu vim, ze cestou do lekarny pro TT , bych to urco s moji smulou dostala :/ :D .... Tak hezky zbytek dne a dekujuuuu predem za vase nazory 🙂 :*
Pockam do vikendu, kdyz nedorazi, udelam test,,,mooozna :D .... Tak to mam ted uplne stejne, ted prisel bracha, ze cekaji rodinku :D 🙂 ... Porad jsem v zaprahu, tak na snazeni ani moc nemyslim , uvidim teda 🙂 a moooc dekuji za radu :*

@linduskap tak pošli pro test chlapa... každopádně to co se děje s tvou menzes je psychickeho rázu. Mela jsem to taky u prvního snažení, pak přišla Segra ze je v tom a zaměřila jsem se na ni a do měsíce jsme byli v tom taky;)