Opožděná menstruace a negativní těhotenský test. Co dál?
3 den a MS nikde žádné bolesti ani tlaky v podbřišku. V den MS sem měla v noci křeče čekala jsem ze dorazí a ona furt nic testy negativní. Ovu 21.6 v 11dopóedne pozitivní odpoledne až do večera bolesti , předpokládám že ovulace proběhla následující den ( nebo až brzy ráno 23.6) styk byl 20.6 a 23.6 počítám spíš že MS dorazí ale nemívám zpoždění.
No, když si měla pozitivní ovulační test 21.6. a ovulace proběhne 12-48h poté, tak žádné zpoždění ještě nemáš…
No, když si měla pozitivní ovulační test 21.6. a ovulace proběhne 12-48h poté, tak žádné zpoždění ještě nemáš…
Aha a vy víte jak dlouhý mám cyklus 🫠 já že si nepamatuji a co vidím tak to tam nepíšu ;) ale vy to budete vědět učíte lépe než já 😬
Aha a vy víte jak dlouhý mám cyklus 🫠 já že si nepamatuji a co vidím tak to tam nepíšu ;) ale vy to budete vědět učíte lépe než já 😬
@anonym_autor jelikož nepíšeš, jak dlouhou máš luteální fázi, tak vycházím z obvyklých 14 dní jako má většina žen. Což znamená, že menstruace přichází 14 dní po ovulaci.
@anonym_autor jelikož nepíšeš, jak dlouhou máš luteální fázi, tak vycházím z obvyklých 14 dní jako má většina žen. Což znamená, že menstruace přichází 14 dní po ovulaci.
@anonym_7cc9e9 aha takže jsme vsěchny stejné 🙂 zapomela jsem
@anonym_7cc9e9 aha takže jsme vsěchny stejné 🙂 zapomela jsem
@anonym_autor No a stále nepíšeš, jak dlouhou teda luteální fázi máš....
Z tvého příspěvku tedy vychází, že těhotná nejsi - testy by totiž tolik dní po vynechané menstruaci už ukazovaly dálnici. Dle mého příspěvku ti dávám stále malou naději, protože máš ještě čas.... Počkej 1-2 dny, pokud menstruace stále nedorazí a test bude negativní, pak to řeš.

Od té doby, co se snažíme, se mi to taky změnilo… normálně to mám na hodinu přesně, teď ms přišla dřív, nebo později… když přišla později, předcházel týden plný křečí, kdy to vypadalo každou chvilku na spadnutí. Ještě chvilku počkejte, pro jistotu testujte… kolikrát je pozitivní test až x dní po očekávané ms. Na gyndu bych se objednala zhruba až se 14 zpožděním. Hlavně se nenervujte, tělo není stroj. 🙂