icon

Opožděná menstruace déle jak 7 dní

nataly02
28. črc 2017

Dobrý den, chci se zeptat už týden se moje menstruace zpozdila, měla jsem nechráněný sex a antikoncepci neberu a bojím se toho, že bych mohla být těhotná, ale blbě mi není a břicho mě nebolí jen tedy asi 6 dni nazpátek jsem měla silné křeče v břiše trvalo to asi 15 min pak to přestalo a od te doby nic, mám ještě par dni počkat a udělat si pak test? Děkuji za odpověď.

gabcat
•
28. črc 2017

@nataly02 To, že tě nebolí břicho ani ti není zle, vůbec nic neznamená. Těhotná být samozřejmě můžeš i nemusíš. Udělej test, budeš mít jasno.

tortojs
•
28. črc 2017

Trochu nechápu dát do jedné věty: "bojím se že jsem těhotná" a "měla jsem nechráněný sex a antikoncepci neberu". To se snad vzájemně trochu vylučuje nemyslíš? Samozřejmě můžeš být těhotná, je to i pravděpodobné zvláště pokud ti MS mešká. Nic tě bolet nemusí. Udělej si test. Po tak dlouhém zpoždění už výsledek bude jednoznačný.

caseopea
•
28. črc 2017

Nemusí ti být zle ani tě nemusí nic bolet, já jsem ani nevěděla, že jsem těhotná, zjistila jsem to až v druhém měsíci. Udělej si test nebo si zajdi na gynekologii, udělají ti test z krve, ten je jistější než klasický. Ale jak už bylo zmíněno, pokud se bojíš těhotenství je třeba se nějak chránit.