Opožděná ovulace, máte zkušenost?

corrie
16. zář 2014

Dobrý den,
máte některá zkušenost s opožděnou ovulací? A to až na dobu kdy jsou normálně měsíčky? Třetí den vynechání jsem zkusila těhotenský test, ale byl negativní, tak jsem zkusila i ovulační test a byl slabě pozitivní, tak jsem další den zkusila znovu a tentokrát už pozitivní byl na sto procent. Další den už byl opět jen slabě pozitivní a další dny slábl až skoro na neviditelno, takže to vypadalo jako ovulace. Sex proběhl 2 dny před a den po této ovulaci. Jsem teď 40. den cyklu (mám cyklus cca 30 dnů), 10. den vynechání. Počkám ještě pár dnů a zkusím těhotenský test. Jen mě zajímá, jestli s tím máte někdo zkušenost. Děkuji za odpovědi.

andelka
16. zář 2014

Mám. Po půl roce se moje cykly 29-31 dní začaly prodlužovat a ovulaci jsem mívala kolem 30dne cyklu. Měřila jsem BT, takže jsem věděla že ovulka byla až tak pozdě, a MS pak přišla klasicky jako vždy po 12 dnech.

corrie
autor
16. zář 2014

@andelka Díky. Můžu se zeptat jak byl myšlený ten půl rok? Po půl roce od čeho? 🙂

andelka
16. zář 2014

@corrie Po půl roce co byly cykly kratší a pravidelné se to prostě začalo měnit, a byly dlouhé a nepravidelné. Taky to bylo půl roku po vysazení HA. Prostě půl roku tělo fungovalo v pohodě a pak začalo haprovat. Další půlrok trvalo než se to zas srovnalo (bylinkama) a pak jsem plánovaně otěhotněla.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru