Opravdu bych mohla být těhotná?
Ahoj,
ve čtvrtek jsem si dělala těhu test, a jak je vidět na fotce, je tam nepatrný duch. Dnes jsem si dělala digitální test clearblue a vyšel mi negativní. Je možné, že jsem těhotná?? Děkuji za odpovědi. 🙂

Měla bych je mít v pondělí.
Hm, mě ten clearblue ukázal od početí 1-2týdny pozitivní přesně v tom období co si ho děláš ty. Jestli ti doma nějaký, byť obyčejný test zbyl, udělala bych si rozhodující zítra ráno. Pokud bude duch, je to jasné 🙂....ale teď, je to 50 na 50, hodně štěstí 🙂
....když nad tím tak přemýšlím, tak myslím, že je to spíše 70 ku 30 že ANO 😀
Určitě ho ráno zkusím. Děkuji. 🙂
no, mě přijde tento test celkem pozitivní, nemusím na to koukat a něco hledat 🙂 🙂 🙂
Jo, mě taky přišel pozitivní, ale když jsem si ho dělala dva dny na to, tak vyšel negativní. ☹
Já si myslím že jsi..ale určitě bych udělala ještě jeden test později.Já si dělala testy vždy až mi aspoň jeden den vynechala menstruace...nevěděla jsem že to jde ještě před..🙂
Jsem hrozně nedočkavá. 🙂
Dnes jsem si dělala ráno další a zase negativní, i když mě pobolívá v podbříšku. Tak snad příště. 🙂
To koukám, protože ta první čárka vůbec není nějak neviditelná,..
testovat sa doporucuje az po vynechanej MS (najlepsie niekolko dni), vtedy je vysledok omnoho spolahlivejsi...teraz sa totiz moze jednat o falosnu pozitivitu, ktoru sposobuje napr. biochemicke tehotenstvo, kedy sice dojde k oplodneniu (a embryo produkuje hormon HCG), ale zarodok sa neudrzi a pride normalna MS....vela uziveteliek tu na MK sa sklamalo....viem, ze pokusenie testovat cim skor je silne, ale tak ci tak sa s tym, ci je zena tehotna, neda v tejto faze nic robit, len verit a dufat...
@makula18
@krystynaraszkova
@makula18 Tak tomu už bych věřila,že je pozitivní 😉

No a jak to máš s měsíčky? 😕