Otěhotněly jste a neměly vůbec žádné příznaky?

anet255
31. led 2016

Dobrý den. Měla bych pár otázeček.
Je tady některá z Vás, která se snažila o miminko a otěhotněla, ale neměla vůbec žádné příznaky? jako je např. bolení prsou, nevolnost apod.
A kdy jste si popřípadě udělala test?
Mě vyšly na ovulačním testu krásné dvě stejné čárky dne 23.1. 2016 tak kdy si myslíte, že bych si měla zkusit udělat těhotenský test?
Vím, že je nejlepší až po vynechání MS, ale MS mám mít až za dlouho.Ovulaci jsem měla těsně po skončení MS.
Všem moc děkuji za odpovědi 🙂 😉

majaaa82
31. led 2016

@anet255 Ahoj, jsem teď ve 20. týdnu. Kdyby mi nevynechala menstruace, vůbec bych o těhotenství nevěděla. Žádná nateklá prsa, žádná kovová chuť v ústech, žádné webové příznaky.

kabul
31. led 2016

Ahoj, měla jsem to sice trochu jinak, věděli jsme to hned od oplodnění 🙂, ale podle mě nemusíš fyzicky cítit žádné příznaky. S testem bych počkala na dny příchodu pravidelné MS. Taky jsme se nějakou dobu snažili a nikdy jsem si nedělala test dříve než měla MS přijít. Je to hodně o psychice, nač se trápit předem, že to třeba nevyšlo. Užívejte si to překvapení 😉

pasackovaovecka
31. led 2016

Ahojky 🙂 ja jsem mela akorat bolesti podbrisku par dni po ovulaci (ovulace byla 13-14den) potom to ustalo a v den ocekavane MS jsem si delala test a byly tam // . Ted jsem 4+6, celkem kratce, ale uplne bez priznaku (i kdyz prsa me malicko boli, ale ne tak, jak jsem si myslela ze budou bolet :D) musela jsem si delat pro jistotu jeste dalsi tehu testy abych se opravdu utvrdila v tom, ze tehu jsem 🙂) neni to sice jeste potvrzeny na UZV, ale HCG bylo bylo ve 4+3 650 tak snad .... 🙂 ale naprosto te chapu, ze jses nedockava, jak rikam, ja nedockavosti delala test v den prichodu MS 🙂)

majaaa82
31. led 2016

@pasackovaovecka Měla jsem to právě taky tak. Jediným příznakem byla vynechaná menstruace a bolest v podbřišku, jako kdyby se MS blížila. A ono pořád nic. Ani prsa se mi nezzvětšila. Pak se někdy v 6.-7. týdnu teprve ozvaly nevolnosti (nikdy ranní, vždy večerní) a změny v chutích/vůních. Nevolnosti zmizely ke konci prvního trimestru, chutě a vůně mám pořád posunuté.

terezamiminko
31. led 2016

Dobrý den. Od neděle do středy jsem byla v nemocnici pro podezření z mimodelozniho těhotenství pro bolesti v bříšku. Ve středu me pustili jelikož HCG vzrostlo z 300 na 900. A v děloze sel vidět vacek o velikosti 4mm. Dneska jsem byla na kontrole a vacek je stále tam kde má byť a velikost je 6mm. Bolesti stále jsou. Nikdo mi nic pořádné neřekl. A ja nevím zda se mam radovat a nebo byt smutna. Prosím o Vaše názory. 8.2. Jdu na kontrolu. Díky.

kabul
1. únor 2016

@terezamiminko moc držím palce, to vyjde 😉

terezamiminko
3. únor 2016

Myslíš? Já mám strašný strach. Ale moc děkuji. @kabul

ssaarkas
3. únor 2016

Anet255, jsme na tom dost podobně. Ovu kolem 26.1. a teď čekám, jak to dopadlo. Mám nutkání testovat dřív, ale raději vydržím až do termínu MS. Příznaky by nějaké byly, žaludek na vodě a citlivější čich a prsa, ale nejspší už mi z toho asi hrabe 😀 😀. Takže ještě ten týden to vydržím 🙂

terezamiminko
6. únor 2016

@kabul Tak jsem dneska byla na ultrazvuku kvůli krvácení. Došla jsem prášky na udržení plodu. Ale je tam už srdicko 🙂

radana1992
6. únor 2016

Nemela jsem zadne priznaky. Naopak pred menses me bolelo bricho uplne stejne jako kazdy mesic. Nevolnosti prisly pozdeji. A byt Tebou,testik nedelam. Kamaradka delala,mela dve carky ale nakonec menstruace dorazila a byla zklamana. Ja mela lehounkeho ducha az 3.den po vynechani a tak po tydnu fakt dalnici 🙂 Hodne stesti!

hassynka
6. únor 2016

ahoj neměla jsem žádné příznaky a v té době tolik starotí v práci, že jsem si ani neuvědomila, že jsem nedostala MS 🙂 až když se to trošku uvolnilo a měla jsem víc času, začala jem přemýšlet, kdy to mám dotat a zjistila, že už mám 3 týdny po 🙂 udělala jsem si test a byla byl pozitivní 🙂

kabul
6. únor 2016

@terezamiminko tak vidíš🙂! Ty prášky dnes nejsou az tak výjimečně, držím pěstí nadále; -)

anet255
autor
7. únor 2016

Děkuji moc Všem 🙂 dnes jsem si teda zkoušela udělat testík a je tam úplně slaboulinký duch 🙂 za kolik dní si myslíte, že bych si mohla zkusit udělat další, kde by to už bylo silnější? 🙂 chci se ujistit, zda jsem tam fakt něco viděla nebo ne 😀 a jaké požíváte popřípadě těhotenské testy? chtěla bych vyzkoušet i jiný test. Teď používám Mamatest 🙂

terezamiminko
7. únor 2016

Holky beru utrogestan a mam po nem strašný Hnědý výtoky, je to normální?

kabul
7. únor 2016

@terezamiminko taky jsem ho brala, jen uz si moc nepamatuju detaily, co píše pribalovy leták nebo tel.konzultace s lékařem?

terezamiminko
7. únor 2016

Zítra jdu na kontrolu. Mam zase strašný strach ☹ Achjo....misto radosti jen sami stres :( @kabul

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru