icon

Otěhotněly jste po nechráněném přerušovaném styku?

lucijenkaa
24. říj 2015

Dobrý den ,chtěla jsem se zeptat,jestli je tady nějaka tehulka,ktera otěhotnila po nechraněným styku?Muž vždy když to na něj jde,tak ho rychle vynda a uděla se vedle,vytahuje ho treba i 10vteřin před orgasmem,děkuji za vaše odpovědi

Strana
z2
puutalo
4. led 2016

S manzelem tuto metodu praktikujeme 10. rok. Kdyz jsme se rozhodli pro miminko, byl to pro nas trochu nezvyk 🙂 Mam spolehliveho partnera, ktery jine antikoncepce odmita. Teplotu jsem si chvili merila, ale nemela jsem vydrz ;)
Pokud je chlap spolehlivy, metoda funguje. Jsem rada, ze po mne ten muj nechce, abych zobala pilule.

babickamary
6. led 2016

Já myslim, že nám se to stalo. Ještě jsem nebyla na gyndě, ale mám všechny možné příznaky a pozitivní mamatesty. Chtěli jsme se snažit o miminko až od Nového Roku, ale asi si manžel nedával dost pozor, když už se to datum blížilo nebo nevím. On už se chtěl o děcko snažit dřív, ale mě se furt nechtělo a doufala jsem, že se mi to do konce roku rozleží. A vyřešilo se to samo. Nejprve jsem byla zděšená - tenhle poslední měsíc prosinec jsem si chtěla užívala mejdanů a všeho, než si budu muset začít dávat pozor na alkohol a tak. No a teď to vypadá, že jsem v pátém tt :/.

babickamary
6. led 2016

@puutalo: No, já si taky myslela, že je to dost spolehlivé, než jsem někdy při kouření zjistila, že něco uniká dávno před orgasmem, kdy on o tom vůbec neví. A někde jsem to i četla...

endik1
12. led 2016

Nespolehlivá metoda, my máme díky ní dvojčata🙂)) Kamarádka je ve 2. měsíci... Asi se to holt musí umět🙂)))

puutalo
12. led 2016

@babickamary Na tuhle metodu musí být oba zodpovědní a mít jistou dávku sebekontroly. Nám se to za celou dobu nestalo ani jednou, nikdy mi MS nevynechala a otěhotnění se podařilo už ve třetím cyklu (nehlídala jsem si ovulaci a netrefili jsme ji napoprvé).

sromulenka
14. led 2016

My to tak praktikujeme už delší dobu a nic. Zatím... je manžel šikovný 😀

Strana
z2