Otěhotněly jste po nechráněném přerušovaném styku?
Dobrý den ,chtěla jsem se zeptat,jestli je tady nějaka tehulka,ktera otěhotnila po nechraněným styku?Muž vždy když to na něj jde,tak ho rychle vynda a uděla se vedle,vytahuje ho treba i 10vteřin před orgasmem,děkuji za vaše odpovědi
Já myslim, že nám se to stalo. Ještě jsem nebyla na gyndě, ale mám všechny možné příznaky a pozitivní mamatesty. Chtěli jsme se snažit o miminko až od Nového Roku, ale asi si manžel nedával dost pozor, když už se to datum blížilo nebo nevím. On už se chtěl o děcko snažit dřív, ale mě se furt nechtělo a doufala jsem, že se mi to do konce roku rozleží. A vyřešilo se to samo. Nejprve jsem byla zděšená - tenhle poslední měsíc prosinec jsem si chtěla užívala mejdanů a všeho, než si budu muset začít dávat pozor na alkohol a tak. No a teď to vypadá, že jsem v pátém tt :/.
@puutalo: No, já si taky myslela, že je to dost spolehlivé, než jsem někdy při kouření zjistila, že něco uniká dávno před orgasmem, kdy on o tom vůbec neví. A někde jsem to i četla...
Nespolehlivá metoda, my máme díky ní dvojčata🙂)) Kamarádka je ve 2. měsíci... Asi se to holt musí umět🙂)))
@babickamary Na tuhle metodu musí být oba zodpovědní a mít jistou dávku sebekontroly. Nám se to za celou dobu nestalo ani jednou, nikdy mi MS nevynechala a otěhotnění se podařilo už ve třetím cyklu (nehlídala jsem si ovulaci a netrefili jsme ji napoprvé).
My to tak praktikujeme už delší dobu a nic. Zatím... je manžel šikovný 😀

S manzelem tuto metodu praktikujeme 10. rok. Kdyz jsme se rozhodli pro miminko, byl to pro nas trochu nezvyk 🙂 Mam spolehliveho partnera, ktery jine antikoncepce odmita. Teplotu jsem si chvili merila, ale nemela jsem vydrz ;)
Pokud je chlap spolehlivy, metoda funguje. Jsem rada, ze po mne ten muj nechce, abych zobala pilule.