Otěhotnění po potratu, máte zkušenost?
Ahojky mám dotaz na ,,zkušenější'' ženy 🙂 Mám za sebou samovolný potrat..první očekávaná MS se dostavila ale jsem z ní zmatená. Přišla v dubnu 25.-29. pak 2 dny nic (v neděli snad jen slaboučké špinění) a 1.-2. jsem opět krvácela a pak už konec. a mohli jsme se s přítelem pomazlit 🙂..a od té doby čekám na MS a ona nikde. Nevím zda se mi rozhodil cyklus nebo je možné že jsem těhotná??..Každopádně počkám jestli se MS náhodou nedostaví v průběhu 14 dnů....co myslíte? Je možnost že bych mohla hned otěhotnět? 😉 🙂
určitě je to možné, udělala bych si těhu test a bude jasno 😉
Já po samovolném potratu měla rozhozený cyklus,menzky chodily kdy se jim chtělo a měla jsem extrémní krvácení i 10dní,otěhotněla jsem až po dlouhých 19ti měsících...např.jsem to měla dostat 5den v měsíci a mívala jsem zpozdění i 14dní,pak zase přišly dříve,sotva mi skončily,tak za týden znova,hormony dělají své. 😀
Já otěhotněla taky rychle po potratu a to jsem byla i na revizi. Možné to je, nejrychlejší je test. Udělala bych ho, aby to nebyl třeba problém s nedočištěnou dělohou. Ono je to těžké, takhle někomu radit

samozrejme, ze mozes byt tehotna....aj ja som bola po prvej MS 😉