Otěhotnění přes menstruaci: Má cenu užívat Postinor?
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak je velká šance otěhotnění přes menstruaci? Má cenu brát si postinor? děkuji za odpovědi
V dobe ms jsou neplodne dny, ne? Aspon ja na to celkem spoleham. Pred lety mi to kdysi fungovalo a doufam, ze to tak bude i nadale...
Šance je hodně malá, ale úplně vyloučené to není, takže pokud o těhotenství vůbec nestojíš, pro jistotu bych si ten postinor vzala.
Nema, prakticky nemuzes otehotnet. Jedine, ze bys mela ovulaci hned treba 8. den cyklu a spermie si pockaly. Ale to je spis velka vyjimka.
Sestřenice otehotnela vždy jen přes menstruaci. Jinak ji to nešlo 👍
Má doma 3 kluky takže náhoda to nebyla
Na tuhle povídačku jsme taky věřili s chlapem 😁😅 ...
Všechno je možné 💪🙈
@lluussii přesně tak. Moje mamka takhle otěhotněla s posledním bráchou. Rozdíl je u nás 14 let 😁 a taky se spoléhala že to nejde, protože za celý život jim to tak vycházelo
Moja mama otehotnela počas menzesu a vedela to naisto, lebo otec prichádzal zo služobných ciest len v určité dni.
My počali prvního syna poslední den menstruace 🙂
@lichozroutsudy tentokrát nesouhlasím. Já např mám ovu 11.den a už vím, že kvalitní spermie počkají až 7 dní (nikoli uváděných 5). Důkaz- má prostřední dcera 🙂 takže si musíme dávat bacha i během MS.
Já otěhotněla poslední den MS (7. den cyklu). Ale jaká je “šance”, to nevím. Sama nechápu, jak se mi mohlo tak rychle udělat vajíčko. 😅

V době Ms je sice šance ale záleží na vašem cyklu asi pro svůj klid bych si ho vzala