Otěhotnění při menstruaci: Je možné na základě zkušeností?
Ahoj holky, se zblázním. MS byla 3.9. a byla standardní (síla i délka)... milování bylo: 3, 6, 9 a 13 DC. Od 9-13 DC mě mravenčily prsa, 13DC mi bylo zle (zamotala se mi hlava, tak jsem myslela, že je to ovulace, protoze me i začal bolet podbřišek... ale mě bylo zle komplet dal (na zvraceni i bricho) i 14 DC i 15 DC a i dnes (16 DC), tak mi to nedalo a koupila jsem si test s tim, že kdyby byl negativni, tak pockam do terminu MS, protoze mi to prislo cely neuvěřitelný. První, kdy mě to napadlo, jestli nejsem těhotná, bylo včera, když se mi udělalo ráno zle v buse (jedu do kanclu sotva 10 minut, normalne je mi v buse blbe po hodine) a vcera mi bylo zle vecer a pri usinani pnulo v podbřišku. No a je tam 👻 a ne po limitu, byl tam hned od začátku, sotva jsem proužek zanořila do nádobky 🙈 a já myslela, že se rýsuje kontrolní čárka, ale ona to byla ta potvrzujici ...asi se zadařilo ten 3DC. V červnu jsem potratila v 7tt, takže se raduju hodně opatrně, ale jsem úplně hotová 😃 a snad teda vidím dobře a bude silit 💪🏻 se omlouvám, furt na ten test čumím jak husa do flašky 🪿🍼. Dneska v práci nic neudělám 🙈😃🤣

@eleanora00 Carka je oproti tem pred tim vyraznejsi. Takze ..myslim ze tady uz neni o cem . 😉A zadne falesne neexistuji! Reaguje na pritomnost hcg a tady evidentne je.
@eleanora00 myslím,že vadný testy nejsou. Uvidíš, jak zaschnou, tak myslím, že zbydou jen //. Pomalu bych se radovala, že se zadarilo. Držím palce ať sílí 🍀
@klpoiu dekuji, no tak uvidime. Ja cetla ze mamatesty delavaji falesne testy. Mate s nejakym testem zkusenost?
@monib66 Moc dekuji 🙂 tak zkusim jeste otestovat a uvidime :D
@felis takovému duchu je teď 13 týdnů u mne . Potichu gratuluju
@eleanora00
Mne nikdy mamatest faleš neukázal . Bud byl a nebo ne .
@vlasta1981 zdravim 🙂 dneska rano jsem zkousel Livsane a ani tuk, tak to byl asi nejaky omyl 🤷🏽♀️🫣
@eleanora00 opravdu tam nic není počkala bych na datum Ms a uvidite
@vlasta1981 no, asi to bylo biochemko anebo vadny test... protože druhy den už byl jen stín a dnes negativní, takže spíš očekávám MS.
@felis tak to jamw na tom podobne. Ale je to teda neco, jestli mamatest dokaze delat takove duchy az pozitivni testy a pritom nic
@eleanora00 kdyby to byla nevolnost od těhotenství testy už by byli pozitivní tak Ms může přijít kdy od porodu kdykoliv no to je takové překvapení no 🤔 ...
@eleanora00 to jsem si taky říkala 😀 a to nebyl ani duch, ale prostě hned čárka od namoceni 🤷🏼♀️ hlava mi to nebere... ještě mám jeden mamatest doma na nějaký jiný cyklus a někdy příště to jistí clearblue.
@eleanora00 jj,k vím, to jsi psala už předtím... tak uvidíš.
@eleanora00 ahoj, tak co? Jak se cítíš? Dorazila MS po šestinedělí? Anebo jsi tehule? 😄
Já MS zatim nedostala, mám ji dostat zítra. Tak uvidím a pokud nedorazí v týdnu, tak otestuju znova. Mám doma digi clearblue a jeden proužkový mamatest. Mám příznaky: bolí mě strašně kozy poslední dva az čtyři dny... poradne nevim, spis se to stupňuje... jako fakt hrozně moc boli, ze ted nemuzu spát, ale pořád si říkám, že to taky může být silný PMS. Tahá mě podbřišek, ale i to může být PMS 😄 tak uvidíme 😊
@felis ahoj! 🙂 PMS nedoarazila a tehotna asi taky nebudu, uz jsem potom netestovala. Ale teda u tebe to vypada slibne 🙏🏽😄 ses dobra, ze tak vydrzis, ja uz bych testovala 😄😄 urcite dej vedet jak jsi dopadla 🍀
@eleanora00 nemám na to čas 😄 začal mi kurz, teď jsem na chatě se ségrou, zítra zubarka a práce, pak prace a kurz každý čtvrtek a na víkend jedu na další část terapeutického výcviku. Týden je kratkej pro mě 😄

@eleanora00 udělala bych znova mozna jiný test ano v tom to směru jsou neplatný