icon

Ovulace? Těhotenství?

31. črc 2021

Maminky mám otázku. Minulý měsíc jsem prodělala Biochemické těhotenství.
Ms mi má dorazit v úterý. Od včerejška mě neskutečně bolí prsa a na rady některý z vás tady jsem dneska zkusila ovulační test (bohužel těhotenský budu moct koupit až zítra,doma žádný nemám).
Na ovulačním testu hned naběhly dvě čárky, ovulaci mám potvrzenou od lékaře tudíž je nesmysl abych ji měla teď těsně před ms. Nevím co si o tom mám myslet. Je možné že se jedná o těhotenství? Děkuji za každou odpověď.

Ovulace? Těhotenství?
Strana
z2
pro89
3. srp 2021

Zrovna jsem chtěla napsat , ze jsem přesně takovou čárku měla a tt to bylo , ale koukám ze už mate jasno 🙂 potichu gratuluji . Mám za sebou také biochemické a myslím , ze u toho ný v tuhle chvíli byla čárka mnohem slabší 🙂

elinka7295
4. srp 2021

Ahojky, za prve ti moc gratuluji🍀🍀 A za druhé chci se zeptat ten ovulacni test ti vyšel jak ? Jako silnější čárka než konroloni nebo stejně nebo slabší ? Mám trosicku dilema 😀

autor
4. srp 2021

@elinka7295 děkuji ❤ stejně silná jako ta kontrolní, a takhle silnou jsem ji neměla ani při prokázané ovulaci od lékaře 😂

elinka7295
4. srp 2021

děkuji já mám 33 dnu spozdeni ..NA kalendáři se mi ukazuje ze ovu by mela teprve přijít ale udělala jsem si ovu test a včera byl pozitivní obě čárky stejně silně .Dnes ráno jsem dělala další a ta druha čárka už je slabší viz.foto. Tak nevím jestli to je ovu nebo ne

elinka7295
4. srp 2021

Ale MS mám velice velice nepravidelnou

autor
4. srp 2021

@elinka7295 já bych zkusila těhotenský test, 33 dnů zpoždění by tam už musely podle mě být dálnice

elinka7295
4. srp 2021

no já to mám takhle porad nepravidelny ...Ale nevěděla jsem jestli to teda je ovu ..proto jsem se ptala na tu intenzitu čárky 💓☺

autor
4. srp 2021

@elinka7295 já opravdu nejsem odborník, ale koukám že máš mít ovulaci 5srpna,ale pokud vím tak bez ms není ovulace 😀 opravdu bych zkusila těhotenský test a hned budeš mít jasno

elinka7295
4. srp 2021

JoJo, proto resim protože Tt nemám a do města se nedostanou dcera je nemocná manžel v práci. Tak jsem jen chtěla vědět já to s tím ot je 😀

autor
4. srp 2021

@elinka7295 dle různých diskuzi na netu se některým maminkám ukázalo těhotenství na ovulačním testu dříve než na těhotenském😀 ono je možné asi všechno, u mě to tak alespoň bylo 😀

elinka7295
4. srp 2021

Tak ted jsem si udělála další a zesílí nechali když včera byl taky pozitivní ..je to ten poslední ot

Strana
z2