Ovulační test a případné těhotenství. Můžu být těhotná?
Zdravím vás, mám takový dotaz a říkám si, že tu třeba bude někdo, kdo to měl stejně. Včera se měla dostavit MS a místo toho je to jen špinění. Včera jsem si dělala tt a negativní. Ráno jsem si šla udělat další tt a 2 čárky...když jsem koukala jak to dopadlo, všimla jsem si, že je to ovulační test 😀 žádný jiný doma nemám. Myslíte, že bych mohla být těhotná, když je ovu takto silný.... A mělo by být bilo... Protože dneska už 2 dny meškám. Děkuji za názory, zkušenosti 😊
Zkus si udělat normální těhotenský test. Někdo píše, že ovulační testy reagují někdo zase, že ne, protože reagují na hormon LH a těhotenský na Hcg 🙂. Tak zkus.
Zítra koupím test a dám vědět... Dneska jako na potvoru všude zavřeno 🙈 bojím se, že přijde MS, ale dávám si naději.... Snad... 🙂
A investuji do clearblue, ať mám jistotu. Ten to pěkně ukáže.... Už jednou ukázal, ale bohužel to bylo potom mimodeložní.
Děkuji! 🙂 Napíšu.
Ahojte,
Krev HCG negativní, byla jsem u Dr. a prý je to slaba MS a občas se stal stane.... Tak jsem zvědavá, kdy to skončí. Uvidím....
Tak snad.. teď se jen modlím, aby "špinění" skončilo, pak nastala ovulace a hups na to 🙂

Ahoj, ovulační test může ukázat těhotenství, ale ta testovací čárka musí být stejně silná, spíš silnější než kontrolní, ale to už by ti i tt něco ukázal ...takže obávám se, že se MS dostaví 🤷 ale samozřejmě naděje umírá poslední