icon

Ovulační test reagující 8DPO?

lzii
8. kvě 2018

Ahoj jsem 38 dc. A 8dpo dělala jsem si ovulacni test zda by ukázal brzké možné těhotenství. 5dpo jsem měla Bílý hustý hlen který jsem dříve nezažila - forma tělového krému .
Dělala jsem dva ovulacni testy viz foto a bazalni teplota mi dnes klesla viz druhé foto.
Cykly mám dlouhé max 31 dní a tenhle cyklus dle teplot měl ovulaci až 30dc...

Je z toho kině případně těhotenství?

Ovulační test reagující 8DPO?Ovulační test reagující 8DPO?
Strana
z2
jirikmaminka
12. kvě 2019

Holky jak je mozne kdyz jsem mela ovulaci od 1.5-7.5 ze i dnes kdyz si udelam ovu tes je tam.slabe druha carka ? Ms by mela prijit 21.5 myslela.jsem ze pokud uz je davno po ovu tak tam ma byt jen jedna carka ale ja tu druhou slabou tam mam furt

jirikmaminka
12. kvě 2019

@vendelinka08 Holky jak je mozne kdyz jsem mela ovulaci od 1.5-7.5 ze i dnes kdyz si udelam ovu tes je tam.slabe druha carka ? Ms by mela prijit 21.5 myslela.jsem ze pokud uz je davno po ovu tak tam ma byt jen jedna carka ale ja tu druhou slabou tam mam furt

kachna001
12. kvě 2019

@jirikmaminka ta tam je většinou celý cyklus, tak to prostě funguje... Ovulace je jen tehdy, když je testovací čárka silnější než kontrolní, mám dojem, že to je i v přívalovém letáku 👍

jirikmaminka
12. kvě 2019

@kachna001 dekuji za odpoved ja prave nevedela ted cekam jestli prijde ms tt byl slabe duch ale bazalni teplotu uz mam nekolik dni 37.4 merim prvne v zivote a ms mam dostat az za 9 dni tak nevim zda teplota neco naznacuje

kachna001
13. kvě 2019

@jirikmaminka zvýšená teplota se objevuje po ovulaci vždy, důležité je, že neklesne, mám dojem, že pokud bude 16 dní zvýšená, znamená to těhotenství, ještě buď trpělivá 🙃 pokud dojde k poklesu, může to znamenat uhnizdeni vajíčka a nebo přicházející ms

jirikmaminka
13. kvě 2019

@kachna001 dekuji dnes rano jsem namerila o neco min 37.1

kachna001
13. kvě 2019

@jirikmaminka ten pokles by měl být větší... Doporučuju si to pořádně nastudovat, ona je to docela věda a nestačí jen slepě měřit BT, aby to mělo nějakou výpovědní hodnotu 🙃

jirikmaminka
13. kvě 2019

No urcite prave se v tom vubec nevyznam. No budu cekat uvidime jak se to posune dal

Strana
z2