icon

Pálení žáhy a únava. PMS nebo začátek těhotenství?

tatranka1997
20. dub 2022

Ahoj holky,
12.4. Byla ovulace a poslední týden mě po každém jídle páli žáha a vrací se mi žaludeční šťávy. Po jídle nevolnost ale není to na zvracení. Dva dny zpět nocni můry a včera v noci jsem vůbec nespala a cítím na sobě únavu. Občas pichne v břiše. Jde o PMS nebo by to mohlo být těhu vím ze na test je ještě brzy, ale musím nad tím pořád uvažovat jestli je to ono a nebo to druhé 🙂
Děkuji za odpověď

majena39
20. dub 2022

@tatranka1997 pálení žáhy může být taky způsobeno vyšším progesteronem. Vím o čem mluvím, taky mě pálila hrozně žáha a tak jsem si myslela, že to klaplo no... a otěhotněla jsem až víc než týden potom podle UZ 😂😂😂

klokanka31
20. dub 2022

@tatranka1997 Já mám úplně to samé, ale těhu určitě nejsem,ani PMS. Počkej na testík a uvidíš 😊

michaelarousova
20. dub 2022

@tatranka1997 tehotna muzes byt ,ale pokud to paleni zahy mas uz nejaky den, tak to urcite neni priznak tehu☺️ Taky trva nejaky den nez se vajicko uhnizdi☺️ Kazdopadne ja po ovu az do ms mam obcas taky divny priznaky a tehu nikdy nejsem☺️

tatranka1997
autor
20. dub 2022

@michaelarousova Je to jen po jídle pak zase klid než se znova najim tak uvidíme po testu. Moc děkuji za názor

misha31
20. dub 2022

8-9dpo se uz nekomu ukaze slaby duch na testu 🙂 drzim pesti

tatranka1997
autor
20. dub 2022

Holky po práci jsem přišla a začla únava,zimnice,bolest břicha a grgani. Tak snad to bude těhu 🙂