Píchání v podbřišku na pravé straně po MS, ovulace?

weroniqua1992
10. srp 2013

Holky píchá mě v podbřišku na pravé straně po MS která mi skončila před 4dny myslíte,žě to je ovulace nebo? Píchá mě tam ted častěji a častějí a nevím čím to je těhotná nejsem 😒

hanicinka
11. srp 2013

Ahoj, mívám to také, ovulka to být může. Já jsem si to také myslela než mi Dr. řekl že u mě neprobíhá ovulace. Ale jsou to bohužel u mě srůsty po slepáku. Ale jestli si nikdy nebyla na operaci tak to bude ovulace a nebo jedině že bys byla nastydlá? Snad jsem ti trochu pomohla. Mívám to bohužel každý měsíc a vždy v pravo po menstruaci a ještě mě zlobí i endometrioza. 😖

helen_8
11. srp 2013

@weroniqua1992 Je to možný, časem to třeba vysleduješ jako já, někdo otěhotní hned po MS a jsou i případy, kdy se otěhotní při MS, protože spermie i dost dlouho v rodidlech vydrží. Já měla krátkých cyklus a ovulaci jsem měla vysledovanou kolem 12. DC.

sarkad2856
11. srp 2013

@weroniqua1992 Ano ovulace to být může.Záleží jak často,pokud jen v době ovu nebo dýl

cmelik
11. srp 2013

@hanicinka ahojky, prosim te, jsou ty srusty nejak nebezpecne? ja mam slepak pryc uz osm let, sem tam me to bolelo/tak den, dva/ ted me to boli uz od stredy, navic jak jsem si dnes kychla, tak teda opravdu hodne :(

zuzulice
11. srp 2013

@cmelik ahoj, co já vím, tak nejsou, jen je to nepříjemné a tahá to, v některých případech se to ale i operuje... za zeptání u dr. nic nedáš, lepší být hypochondr, než něco zanedbat 🙂

cmelik
11. srp 2013

@zuzulice a ptala jsi se u praktickeho nebo u gynekologa?

zuzulice
11. srp 2013

@cmelik u doktora vůbec, spíš těch, kdo to mají, třeba si ženský myslely, že je problém se střevy, nic se nenašlo, tak se to "svedlo" na srůsty... ale je to už třeba u ženských, co už mají děti, o mladších nevim, jen že to může ovlivnit možnost otěhotnět.

weroniqua1992
autor
11. srp 2013

Děkuju holky,doufám,že to teda je tou ovulkou na gyndu bych zašla určitě,kdyby to nepřešlo 🙂

cmelik
12. srp 2013

@weroniqua1992 ja tam dnes byla, doktor mi rekl, ze to muzou byt srusty po slepaku, az se vratim z dovci, mam se mu prijit ukazat, v pripade, ze by to bolelo, sla bych nejspis na operaci-lapadoskopickou

weroniqua1992
autor
12. srp 2013

@cmelik Po slepáku? Ten ještě právě mám 🙂 tak držím pěsti at tam už po dovče nejsou 😉

hanicinka
14. srp 2013

@cmelik já byla před rokem na laparce aby odstranili srůsty atd. a bohužel se mi opět udělali, takže trpím zase. Asi bych musela chodit každý rok na odstranění či co? 😢 Jinak operace se neboj, to je v pohodě. Hodně štěstí. 😉

@weroniqua1992 Tak co ještě máš bolesti? Nebo už to přešlo? Hezký den pa. 🙂

weroniqua1992
autor
14. srp 2013

@hanicinka tak to není příjemný to by ti hold nic jiného nezbývalo nu než chodit na operace každý rok ☹ Bolesti už přesly teda jak kdy ted me pobolívá veprostřed 🙂 Papa

weroniqua1992
autor
14. srp 2013

@hanicinka jo a sice dnes veprostřed ale včera mě bolelo a píchalo na leve a ted taky majinko...asik ovulka nebo nevím čím to je 🙂

hanicinka
15. srp 2013

@weroniqua1992 tak jestli ovulka, tak nezapomeňte na sex 😉

cmelik
27. srp 2013

tak jsem se dnes dozvedela, ze to podle vsech priznaku jsou srusty, takze me ceka operace :(
@hanicinka prosim, jaka jsou predoperacni vysetreni, at vim, na co se pripravit :(

weroniqua1992
autor
27. srp 2013

@cmelik ajeje,tak držím pěsti to zvladneš =)

hanicinka
29. srp 2013

@cmelik ahoj, neboj to bude ok. Nabere ti obvoďák krev, udelá se ekg, přineseš moč a když bude vše v pořádku tak můžeš se objednat do nemocnice, alespoň já jsem se sama objednávala. Byla jsem tam 5 dní. Dělají to laparoskopicky, takže budeš mít jen 2-3 dírky, většinou to jde přes pupík a dole u třísel mám dvě dirky asi 1 cm. Mě našli i endometriozu a co mohli tak vyndali a dělali mi i profuk vejcovodů a vše nanic protože stejně nemůžu otěhotnět. 😖 Pak dej vědět kdy půjdeš do nemocnice, budu na tebe myslet a na dálku tě podporovat. Papa.

cmelik
9. lis 2013

@hanicinka ahoj, tak jsem byla 25.10. na operaci, doktor mi nasel endometriozu, ale uplne v zarodku, takze ted budu brat visanne, coz by tu potvoru melo "vysusit".... :D
jinak ja lezela jen jednu noc, v sobotu me nastesti pustili domu a mam dve jizvicky 🙂

hanicinka
10. lis 2013

@cmelik ahoj, to je dobře že byla v zárodku potvora, tak snad ti visanne pomůže a bude to do budoucna o.k. Já trpím každý měsíc takže předpokládám že se endometrioza opět zvětšila ☹ . Přeji hodně štěstí ahoj. 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru