Píchání v pravém boku po nechráněném styku
Ahoj, mam podivný dotaz jeden.
Poslední ms byla 19.10.18 (5dni krvácení),před 13dny jsem mela nechraneny poh.styk.( nevim jak u vas holky, ale vzdycky jak se do mne udelal tak ze mne vyteklo. Ale ted posledně ze mně nevyteklo.
Ale uz od včerejška picha v pravem boku az do zad i prsa mi pobolivaji az do páchání.... ale nechci se vysilovat s TT nebo jit doktorovi... chci slyšet od vas co to muze být..... dekuji za pochopení
50/50 buď si udělej test nebo počkej na menstruaci. To jsou dneska dotazy 🙄
Pockeeej...tak vestecka koule rika ze bud si tehotna nebo nejsi tehotna..
Ne hele fakt..to ze to z tebe nevytecete rozhodne neznamena ze si tehotna.
Pockej na ms a uvidis. Ale rozhodne si nemysli ze to co z tebe vyteklo po 2 dnech bylo to sperma😁
Ty jo, to si tady dala pri sobote sraz 8.B, nebo co? Dotazy jak ze zakladky...
Tak pokud to nebylo 14. 10. 2017, neplašila bych. :D Já vždycky úplně vidím ty nudící se trolíky, co to sem posílaj... jestli ne, tak pardon. Počkat, test a nebo doktor, jinak se to nepozná!
No už mi to taky přijde jak ve školce ty dotazy 🙈 tak pokud tě nevysiluje dotaz napsat,tak stejně vynaložim sílu na koupeni testu. Copak je to tady sama vědma???
A už vůbec nechápu,jestli spolehas na to,že když sperma vytece,tak neotehotnis? Chápu to správně?
Promiň té ze se ptám!!

@princezna19 dodatek..... jak se do me udelal tak za dva dny, tak ze mne vyteklo hlen byli a hustý