Plynatost, nafouklé břicho, nechráněný sex. Co si o tom myslíte?
Ahoj všem,
už téměř 3 roky beru HA. 19.12. jsem si vzala první prášek z nového platíčka, 20.12. a 21.12. jsem si prášky vzít zapomněla (2. a 3. prášek v 1. týdnu užívání HA). S přítelem jsem měla od 19. až do dneška (27.12.) styk 2x denně (stále beru HA, ale jinak jsme se nechránili a přítel se také nehlídal). Zhruba od 22.12. mě trápí plynatost (nikdy předtím mě takhle moc netrápila), mám nafouklé tvrdší břicho a dnes jsem zaznamenala na toaletním papíru růžový výtok s nitkami krve.
Někde jsem četla, že se může jednat o nidaci, plánuji si udělat těhotenský test, ale nevím, jaký den ho udělat, zda není moc brzy... Na gyndu už jsem objednaná na 20.1. Žádné jiné výrazné změny zatím nepozoruji.
@bvl k uhnizdeni vajicka (nidaci) dochazi ve vetsine pripadech 12.ty az 13.ty den od oplodneni. Nelze proto spojovat tvou plynatost s nidaci, mozna s malou pravdepodobnosti ji lze spojovat s oplodnenim.
Jenze to jsou porad domnenky.
+ Pokud k tvemu oplodneni doslo 19., 20., ci 21., tak je dnes na nidaci moc brzy a spis to vypada budto na rozhozeny cyklus, nebo ti praskla pri styku nejaka zilka v pochve a spinis.
@bvl No ono ikdybyste opravdu otěhotněla, kdoví jak by to dopadlo, když ste i nadále brala pilulky.. Ale já myslím, že šance na otěhotnění je minimální. Navíc teda já když jsem kdysi zapomněla vzít pilulky, měla jsem taky špinění a těhotná jsem nebyla. Musíte vydržet a počkat jestli to dostanete, pokud ne, udělala bych test.
A jinak já teda v takovým začátku těhu žádný příznaky ani neměla
@zajiczek k nidaci dochazi drive. Zacina uz cca 6. den po oplodneni a trva par dni. Uz 10 dnu od oplodneni embryo produkuje hCG, je tedy implantovane.
@sudylichozrout ano, ale hCG, ktere by bylo vypozorovano z moci, se nakupi az ten 12.,13. Den. Ono to trva, nez se oplidnene vajicka uplne zavrta a zvysi se tim hladina hCG. Je o tom na netu lekarske vysvetleni v Powerpoint.
@sudylichozrout jj, to uz je realnejsi. Me se to stalo s prvnim, u druheho jsem ducha (tedy vyssi pritomnost hCG) videla az 14.den.
Tak dnes 29.12. už růžový výtok přešel ve velmi slabé špinění. Také mě trošku píchá v podbříšku. Počkám do 31.12. a ráno chci testovat, abych případně večer nepila. Snad už je možné po 11 dnech po zapomenutí HA něco vypozorovat.

Při vynechání ha samozřejmě k otěhotnění může dojít. Těhotenský test je ideální udělat 14 dní od případného oplodnění...