icon

PMS nebo těhotenství?

magdalenaentner
16. bře 2021

Dobrý den, omlouvam se za chybi ci blbou otázku. S přítelem jsme trely o sebe (nevím jak jinak lépe to napsat) a on tam trosku zajel, ale jen trochu. Neudelal se. I tak mám strach. Příště si dáme bacha ale chtěla bych se zeptat zda mohu i tak otěhotnět nebo to je PSM. Je to asi týden od té doby co jsme trely a me někdy zaboli podbrisek,mám nadýmání, když vztanu zatočí se mi hlava a sem tam i zaboli. MS mám za 5 dni. Na test je podle me ještě brzo. Prosím vynechte si narážky o tom jak jsem na tohle mladá,ze o sexu nic nevím atd. Dekuju predem za odpověď.

klokanka31
16. bře 2021

Zase troll? 😒

aniea
17. bře 2021

Když se neudělal, nic z toho nebude. To jinak nejde. A test až když déle nepřijde ms ale ta určitě přijde.

pavlusak
17. bře 2021

Ne,tehotna urcite nejses,ms dorazi!(bez spermii nelze otehotnet) Jen by me zajimalo “jak moc jsi mlada”? V prispevku svuj vek nepises...

lachtanice86
17. bře 2021

To ne tohle 🤣

magdalenaentner
autor
17. bře 2021

@pavlusak je mi 16. Ano vim, blba otazka ale potřebovala jsem na to odpověď.

magdalenaentner
autor
17. bře 2021

@lachtanice86 nemůžu se ani zeptat nebo vo?🙂

magdalenaentner
autor
17. bře 2021

@aniea dobře☺️

magdalenaentner
autor
17. bře 2021

@klokanka31 proč by byl? Chtěla jsem se jen zeptat.

klokanka31
17. bře 2021

@magdalenaentner Promiň ale tohle mi přijde jako dotaz před 50 lety 🤔 v této době snad každý už ví jak se otěhotní. Ještě že nebyl dotaz "partner mi dal pusu, můžu z toho otěhotnět? " 😒

amazonkajanik
17. bře 2021

@magdalenaentner víš, ono tohle tady nedávno lítalo ve velkém, kdy se holka bála i vody ze záchodu, že jí ošplouchla, tak jsme takové podezíravé. Jinak v 16letech, pokud praktikujete sex,nebo sexuální hrátky, bylo by dobré, se informovat, jak a co,aby ses vyvarovala těmto otázkám. Taky jsem byla hloupá a naivní holka, ale za mě google nebyl a za maminkou jsem rozhodně neběžela. Tudíž byly k dispozici jen starší,zkušenější holky. Ale běda přijít s takovouhle otázkou, tak jsem pro smích. Dyť jsme se to přece učili ve škole. Takže třením (pokud nejsi ryba) opravdu nepřijdeš do jiného stavu 😁

lachtanice86
17. bře 2021

@magdalenaentner kdyz se vv16 nechávás otirat chlapem,tak si proboha nastuduj jak se dělají děti. A jako fakt to v dnešní době v 16 nevíš?

pavlusak
17. bře 2021

@lachtanice86 prave proto jsem se prala na vek... spis bych tipla 12... dcera ma 14 a tohle myslim by vedela😂😂😂

magdalenaentner
autor
17. bře 2021

@lachtanice86 nevím no🙃psala jsem ze nechci žádné narážky jen odpověď,obyčejnou odpověď.

magdalenaentner
autor
17. bře 2021

@amazonkajanik prave ze jsem chtěla poradit od starších žen.
@lachtanice86 ne každý vše vi.

magdalenaentner
autor
17. bře 2021

je mi hrozné. Dítě chce poradit od starších žen a vy ho tu jen zdrbete.

magdalenaentner
autor
17. bře 2021

@lachtanice86 vim to. Jen jsem nevěděla zda jde otěhotnět jen takhle.

amazonkajanik
17. bře 2021

@magdalenaentner a my starší,které víme, jak primitivní otázka to je,pokud jsi ve škole nespala, měla bys vědět sama ten základ! Sama sis totiž v úvodu odpověděla, že kluk nezasunul úplně a ani se neudělal. Druhá věc je ta, že by měl být kondom, jelikož pohlavní chorobě stačí právě jen to lehké zasunutí, takže obava z těhotenství je na druhém místě. Doktoři dnes předepisují HA jak lentilky bez jaternich testů, krom trombózy nebo infarktu a mrtvice v brzkém věku,hrozí právě riziko nákazy pohlavní nemocí a problém s početím. Takže i na ty hrátky,pokud to není stálý partner,o kterém víš,že neskočil na vše,co mu neuteklo, tak kondom. U mudr trvat na testech před predepsanim antikoncepce!

lilianapul30
17. bře 2021

Nemusíš se bát, těhotná být nemůžeš, pokud se neudělal tak je to v cajku. Jo a pro příště, otěhotnět se dá jen když se dovnitř dostane sperma 😄 A lepší by bylo používat kondom, pak se nemusíš tolik obávat.

lachtanice86
17. bře 2021

@magdalenaentner sorry jako, ale ty si nechodila na zakladku?

magdalenaentner
autor
18. bře 2021

@lachtanice86 chodila? A myslíte snad ze se tam učí až takhle do podrobná?

aniea
18. bře 2021

Já taky nechápu že v dnešní době někdo nemá takovéto informace, je toho plný internet, časopisy atd ale asi se to holt stane.. Ted už slečna bude chytřejší a nebude se ptát na tyhle věci 😀