Po milování hnědorůžový výtok, jsem těhotná?
ahoj potrebovala bych poradit po dnesni milovani smanzele jsem zistila ze mam hnedoruzovy vytok ms to nebyla tu jsem mela 18.9 -22.9 2013 ale 17.7.2013 jsem mel sex tak me napada jesly je to mozne byt tehotna protoze jinak nevim co byto mohlo byt? dekuji za radu
@zanetazanetazaneta Myslím, že o tehotenství se nejedná, spíše zazlobil děl. čípek.Nevím, jestli máš cytologii v poradku, ale mne se po sexu taky tohle začalo stávat a tak jsem šla na gyndu a cytologie nebyla v poradku.
Nicmene stát se to muže občas i normálne, praskne nějaká cevka treba, popř. sliznice muže být nejaká narušená uvnitř.
nevim co je to citologije ale asi pujdu na gindu pro muj klid ja jsem se strasne vylekala 🙂 to se mi stalo poprve
as nemam ten hnedoruzovy vytok jen hnedej nezapacha
@zanetazanetazaneta To může být i špinění v době ovulace, taky jsem to tak občas měla...pro klid bych klidně i zašla na gyndu na vyšetření a třeba i tam dr. potvrdí ovulační špinění 🙂
Souhlasím s názory výše. Toto sem měla pravidelně po milování a byl to citlivý děložní čípek. Měla sem s ním střídavě problémy dlouhodobě a pak vyšla špatně cytologie a šla sem na konizaci čípku. Poté už bez problémů 😉 .
já to občas taky mívám..před snažením o mimčo,jsem po sexu občas krvácela a doktor mi řekl že mám podrážděný čípek..potom co jsme to trochu upravili (být na sex tělesně připravená) se to už tak často nestávalo..a teď se snažíme už druhý měsíc o mimčo a teď jsem měla taky růžový výtok..Podle mě je to kvůli tomu čípku,asi jde o polohu u sexu a jeho tvrdost...ale jak píšou holky,zajdi si na gyndu, aby si měla klid
dekuji vam holky za radu

@zanetazanetazaneta mohla se ti jenom podráždit sliznice 😉