Po potratu 4. den zpoždění MS, silný bílý výtok
Dobrý den,jsem tady nová a chtěla bych se informovat nebo se zeptat na názor. 20.9. jsem prodělala samovolný potrat, byla jsem na začátku v 5. týdnu, žádné bolesti. Vím, že je zdrávo počkat o snažení, ale nečekám. Jenže podle ovulačních testů jsem ovulaci neměla tak očekávám MS, ale ta taky nikde už 4. den zpoždění, mám jen silný bílý výtok. Nechci hned plašit a letět k doktorce, tak se ptám jaké máte zkušenosti, předem děkuji za odpovědi, je to pro mne důležité, o mimčo se snažíme už 8.měsícu, tak mě i napadlo jestli nejsem náhodou v tom a ani o tom nevím emoticon
No ten si musím koupit 😉 a mám z toho strach, jestli výjde tak zase budu panikařit, aby vše bylo v pořádku a @broukarici myslíte, že je to vůbec možné?? Ovulační testy zřejmě nebudou 100% co 😨
A není možné že máš zpožděnou MS kvůli tomu potratu? Možnost těhotenství tu samozdřejmě je, ale myslím že se spíš dává tělo dopořádku. Ale po potratu máš nárok plašit a ikdyž většinou říkám že na gyndu tak kolem 8.týdne tak když už byl minule problém tak bych šla dřív. Držím palce.
Jela jsem i na pohotovost i na gyndu, nenechala jsem to jen tak, bohužel jsem měla sliznici jen 5mm a když mi začal 6. týden tak hcg kleslo na 2, snažila jsem se pro to udělat maximum ☹ ale bohužel
No já bych tedy do té mens. vydržela a teprve potom ten další pokus.

@iveeet a co treba zkusit tehotensky test....?🙂