icon

Podezření na začínající těhotenství po revizi?

milujicimaminka89
21. únor 2024

Holky, mám 6 a půl týdne po revizi, včera HCG 22. Test už týden mám pořád stejné a to takové…Myslíte, že je to zbytkové pořád nebo začínající těhotenství?…Děkuji.

Podezření na začínající těhotenství po revizi?
Strana
z3
lencaa11
21. únor 2024

@milujicimaminka89 zbytkové HCG

milujicimaminka89
autor
21. únor 2024

Menstruace pořád nikde…Achjo.

lencaa11
21. únor 2024

@milujicimaminka89 mohlo tam něco zůstat nebo tělo ještě není úplně ok co lékař vám na to řekl ? Těhotenství to není

milujicimaminka89
autor
21. únor 2024

@lencaa11 Týden počkáme, potom další kontrola. Prý se uvidí, jestli se tam něco neděje. Dala mi Utrogestan 2 tabletky na noc zavádět. Pokud tam nic nebude za týden, tak ho vysadím a nevím, co bude dál, to mi musí říci doktorka…Asi zase krev na HCG…

milujicimaminka89
autor
21. únor 2024

@lencaa11 Neříkala nic o tom, že by tam něco mělo zůstat…Tak snad ne.

lencaa11
21. únor 2024

@milujicimaminka89 no něco tam viděl ale těhotenství to opravdu nebylo zašla bych ještě na krev a znovu k lékaři

milujicimaminka89
autor
21. únor 2024

@lencaa11 Nejradši bych si ten Utrogestan už nedávala, když to těhotenství není…Kontrolu mám příští týden a krev také. Tak uvidíme…

milujicimaminka89
autor
21. únor 2024

Tou dutinkou mi dala naději, ale falešnou asi určitě. To by se test už vybarvoval…😓

lencaa11
21. únor 2024

@milujicimaminka89 no to vám řekl kravinu kdyby to bylo těhotenství tak máte HCG přes 1000 jednotek aby to tam videl a krev by byla úplně jinak a test přesně by už dávno svítil pokud berete nějaké léky je to úplně zbytečne může to blokovat Ms atd ...a hlavně po revizi tak to brzo je to blbost

milujicimaminka89
autor
21. únor 2024

@lencaa11 😓

martina0888
21. únor 2024

Já nevím, že nezměníte dr. Vždyť na každé návštěvě Vám řekne nějakou kravinu 🙄

lencaa11
21. únor 2024

@milujicimaminka89 vše bych vysadila a nechala tělo se uzdravit a změnila lékaře tohle je úplně o ničem dej te si vitamíny Drmek nebo nějaký čaj a nech tělo se uzdravit ☘️

helen_h
21. únor 2024

@milujicimaminka89 Dr mohla dělat papírkový test od 25 jednotek, proto byl negativní. Je škoda, že nenastala po revizi kontrola z krve - zda kleslo hcg v pořádku do negativních hodnot (pod 5). Teď pak není jasné, jestli se objevilo nově nebo je tam ještě něco zbytkového... Příště určitě také kontrola z krve, nenechte se odbýt papírkovým testem.

milujicimaminka89
autor
21. únor 2024

@helen_h Právě…Pokud se objevilo nově, tak nevím, zda zaniklo a jak dál, odejde s menstruací nebo zase revize…Achjo opravdu.

milujicimaminka89
autor
21. únor 2024

@helen_h Snad tam není zbytek opravdu ničeho. No půjdu na kontrolu a řeknu jí, že chci zase krev. Ať mám jistotu…

milujicimaminka89
autor
21. únor 2024

Ale není možné, že by bylo těhotenství na začátku že? Když už mám 10 dní testy stejné…Takže to může být i biochemické…nebo zamlklé…

milujicimaminka89
autor
21. únor 2024

To bude prostě zbytek z minulého těhotenství. Ale drží se teda hodně dlouho…6 a půl týdne. A taky menstruace nikde…

lencaa11
21. únor 2024

@milujicimaminka89 těhotenství žádné to není ani biochemické ani ZT to by HCG bylo úplně jinde a test úplně jinde já si myslím že bys te měla vysadit léky a zajít k jinemu lékaři prostě to těhotenství není

milujicimaminka89
autor
21. únor 2024

@lencaa11 Příští týden jdu.

veronikav31
21. únor 2024

@milujicimaminka89 proč nezajdeš na krev rovnou v pátek? Je zbytečné vše protahovat. Nicméně není nikde psáno, že ms musí přijít po 6 týdnech, může přijít po 7,8 týdnech. Doktorka nemohla vidět žádnou dutinku HCG tomu neodpovídá

milujicimaminka89
autor
21. únor 2024

@veronikav31 Taky si to říkám. A jen jsem v nervech. Do 8.týdnů by měla menstruace dorazit no. Tak uvidíme. Na krev si zajdu v pátek asi. Uvidím…Ale z toho věčného čekání mě fakt hrábne. Takže zajdu.

bejuna29
21. únor 2024

@milujicimaminka89 jenže ty si ty nervy taky dost děláš sama...ani v jedný diskuzi si neposlechla jedinou radu, co ti tu kdy kdo dal, pořád si jedeš to svoje...
je fakt tak těžký zajít si jako samoplátce na krev obden, kde budeš mít okamžitě jasno, jestli hcg klesá, stagnuje, nebo stoupá, než čekat na kontrolu za týden, testovat jak bláznivá bez progresu a v hlavě pořád dokola si jet co by kdyby...vždyť to musí být na palici
navíc souhlasím s @lencaa11 že s největší pravděpodobností nejde o nové těhotenství, ale o zbytkové hcg...

veronikav31
21. únor 2024

@milujicimaminka89 já osobně bych už dávno zašla jako samoplátce na krev, stojí méně než ty testy, výsledky jsou většinou v den odběru, nejpozději druhý den a ušetřila bych si nervy věčným testováním a úvahami. Prostě HCG je nízké, žádnou dutinku doktorka vidět nemohla, to jde vidět minimálně od hcg 1500

helen_h
21. únor 2024

@milujicimaminka89 Ještě jsem bohužel někde četla, že by to zvýšené hcg také mohlo znamenat zbytek tkání po revizi, může se to pak jevit na uzv jako "dutinka". Ale nevím, jestli na to to zase není nízké číslo.

reeeza
21. únor 2024

Tak tělo není stroj. Nestresuj se jinak si to ještě víc oddálíš. Hoď se do pohody, tělo si teď prošlo šílenou zátěží tak na něj netlač. Netlač na výkon a odpočívej. Dej tomu ještě tři týdny.
Pokud se za tři týdny nezmenší hcg tak se objednej na utz na vyloučení zbytkové tkáně. Nebo se objednej klidně hned, jestli ti to pomůže snížit úzkost a stres. Ale něco s tím stresem dělej protože to teď tvému tělu zrovna neusnadňuješ. Buď se trochu uklidni nebo se pro uklidnění objednej na utz.

milujicimaminka89
autor
21. únor 2024

@reeeza Jsem již objednaná a v pátek plánuji jít na krev, tak snad budu vědět výsledek ještě ten den…

kkacca
21. únor 2024

Nejsi tehotna, prijmi to a bez dal…

milujicimaminka89
autor
21. únor 2024

@kkacca Holky…je to 9. let, co se s manželem snažíme…😓🙏🏻 Je to tak těžký jít dál…2 potraty, IVF, IUI, zákroky a operace…Opět byla kapka naděje a teď je zase po ní…

bejuna29
21. únor 2024

@milujicimaminka89 podívej já mám za sebou 1x biochemko a 5 ZT...z toho to poslední ZT potvrzeno dneska. Žádné dítě nemám a dost uz me tlačí vek... s diagnozou mbl deficit. Mám 2 milníky...maximální věk a maximální počet ztrát...k obojimu jsem už blíž, než bych kdy chtěla být a nez jsem si kdy pomyslela, že budu... někdy prostě osud rozdává karty blbě a my se s nimi prostě jenom musíme naučit hrát :-/

hanaalb
21. únor 2024

@milujicimaminka89 zbytkove. Jsem 3 tydny po porodu a test je stale pozitivni. Menstruace muze dorazit klidne za dalsi 3 tydny.
Jinak prejmenovani vam nepomuze

Strana
z3