icon

Podezření na začínající těhotenství po revizi?

milujicimaminka89
21. únor 2024

Holky, mám 6 a půl týdne po revizi, včera HCG 22. Test už týden mám pořád stejné a to takové…Myslíte, že je to zbytkové pořád nebo začínající těhotenství?…Děkuji.

Podezření na začínající těhotenství po revizi?
Strana
z3
veronikav31
21. únor 2024

@milujicimaminka89 kolik jsi měla ivf?kolik transferů? Někdy je jich potřeba víc, asi nějaký zdravotní problém bude, když už se tak dlouho snažíte. V první řadě je potřeba aby se tělo dalo do kupy,to především. Pak zbytek je potřeba řešit s carem, ne s běžnou gynekologií.

hanaalb
22. únor 2024

@milujicimaminka89 viditelne slabne.

milujicimaminka89
autor
22. únor 2024

@veronikav31 IVF - 5 transferů, z toho 4 KET, 3 IUI, mám nízkou sliznici a ostrůvkovitou, tolik injekcí a hormonů jsem na to měla, ale nic nepomohlo, teď v lednu jsem potratila, protože se mi uchytilo hned za děložním čípkem, moc nízko. Smiřuji se s tím, že se nám nepodaří…Ale snažit se budeme dál.

milujicimaminka89
autor
22. únor 2024

Spodní je dnešní. Zítra si zajedu na krev jako samoplátce, ať vím, že mi klesá, protože se bojím té moly, četla jsem o tom i doktorka mi o tom říkala…

veronikav31
22. únor 2024

@milujicimaminka89 a hysterektomie? Je ještě adopce

milujicimaminka89
autor
22. únor 2024

@veronikav31 Proč bych si měla nechat odstranit dělohu? …

milujicimaminka89
autor
22. únor 2024

@veronikav31 To určitě nechci si nechat odstranit dělohu, i když mám endometriózu, tak je to zatím nějak v normálu.

veronikav31
22. únor 2024

@milujicimaminka89 já koukám, že se mi tam připletl jiný název 🤦

veronikav31
22. únor 2024

@milujicimaminka89 a jak ti endometriózu zjistili?

milujicimaminka89
autor
22. únor 2024

@veronikav31 Ultrazvukem, velmi bolestivá menstruace, hysteroskopie a laparoskopie, chirurgicky odstraněná ložiska endometriózy…atd. Také mám srůsty hodně.

lencaa11
22. únor 2024

@milujicimaminka89 zašla bych na tu krev a na pořádné vyšetření při endo ani vyndání dělohy není řešení jelikož to ovlivňují vaječníky pokud je endo je dobrý bejt ve sledování v endo centrum tam umí zázraky a poradí i skrze těhotenství nebo na fb je skupinka ...též jsem měla druh endo ...Adenomyózu... Pořád stejný //

veronikav31
22. únor 2024

@milujicimaminka89 do jakého caru chodíš?

kkacca
22. únor 2024

@milujicimaminka89 když mas molu, tak se hlídá hcg aby klesala, 22hcg je malo, takže z hlediska moly to neres…

milujicimaminka89
autor
22. únor 2024

Tady je po zaschnutí. Patřím mezi ty, kterým se HCG drží v těle opravdu dlouho. V neděli to bude 7.týdnů od revize…Achjo. A člověk si myslím, že jsem hned otěhotněla, to těžko. Zítra na krev, tak jsem zvědavá, kolik to HCG bude, když je pořád v moči…

lencaa11
22. únor 2024

@milujicimaminka89 uvidíte podle krve ale je taky ta možnost že vám tam mohla zůstat nějaká tkáň která dělá pořád nějaké malé HCG jak v moči tak z krve a nebo opravdu je to zbytek hcg to se opravdu v těle může držet i 8 týdnů a pukud máte nějaké léky tak to taky může bejt spojené stim já bych řekla že by bylo na místě lepší lékař a pořádně vyšetření ale samohrejme to je vše na vás jak se zde píše x krát ty testy jsou prostě bez změny krev nizka když to vy a váše tělo přijďme tak by se to možná vše vyřešilo ..chápu že je to těžké ale tím to ničím nepomuzete ☘️☘️

milujicimaminka89
autor
22. únor 2024

@lencaa11 Na kontrolu jsem objednaná, tak snad to bude dobrý a nic mi tam nezůstalo. Uvidíme zítra, co ta krev. A již jsem to přijala, že to není nové těhotenství. Léky neberu žádné…

laiila
22. únor 2024

@lencaa11 Lení prosím, mohu se zeptat na Váš názor? V pondělí HCG 14 770 , ve středu 22 477 , četla jsem, že při takových hodnotách se už HCG nezdvojnásobuje po 48 hod., ale tak za 3-4 dny a mě dnes doktor řekl, že nárůst není jak by měl být, pak udělal ultrazvuk máme srdíčko, dle transferu 6+1 (ET 29.1.) , tak tomu vůbec nerozumím, myslíte, že nárůst není v pořádku?

bejuna29
22. únor 2024

@laiila mám za to, že teď už je důležitý hlavně utz a ne hcg, hcg je důležité úplně na začátku...ale tohle je můj osobní názor, ničím podložený.

lencaa11
22. únor 2024

@laiila též se přikláním k tomu že je teď nejlepší ultrazvuk a zda bude vše ok ukáže čas ☘️☘️

laiila
22. únor 2024

@lencaa11 a jak je to s tím HCG netušíte?

milujicimaminka89
autor
22. únor 2024

Ten poslední nezesiluje trošku?…

milujicimaminka89
autor
Autor odpověď smazal
milujicimaminka89
autor
22. únor 2024

Tak jsem teď byla na krvi jako samoplátce za 200,- a snad budou brzy výsledky…Tak doufám, že to bude nižší od úterý…

lencaa11
22. únor 2024

@laiila no každé ženě HCG jde +- jinak záleží na hodně faktorech je možné že lékař čekal jiné čislo ale zas to o ničem nevípovídá na netu jsou různé HCG tabulky +- by jste mohla to porovnat myslím že nejdůležitější je aby vše bylo na ultrazvuku v pořádku

lencaa11
22. únor 2024

@milujicimaminka89 to by mohl bejt zítra výsledek jinak test je stejný jako ten nahoře myslím že je to zbytečně dělat tak to ty testy když už tak bych počkala na tu krev a sama vidíte že ty testy se točí pořád stejně dokola 🤨

milujicimaminka89
autor
22. únor 2024

@lencaa11 Prý bude výsledek ještě dnes, tak uvidíme. Opravdu bych ráda, kdyby HCG kleslo. Ať mám jasno.

lencaa11
22. únor 2024

@milujicimaminka89 tak to je dobrý že to stihnou ještě dneska no hlavně aby to kleslo aby jste věděla že tělo už začne pracovat zas od znova ..☘️☘️

milujicimaminka89
autor
22. únor 2024

@lencaa11 Dám vědět.

bejuna29
22. únor 2024

u toho mého biochemka sledovala dr hcg, jestli klesá, klesalo z 800 na 200 pak na 50 a pak to začalo stagnovat, a lehce stoupat, kolísat... lítala jsem na hcg a utz jak šílená týden co týden, dr mě strašili trofoblastickou nemocí už...hcg mi nakonec kleslo pod 20 až s příchodem MS. na utz doktoři hledali rezidua, která by to mohla způsobovat, ale v děloze nic neviděli... bylo to naprostý šílenství... takže hcg fakt někdy může klesat hodně pomalu a zlobit... a to i po revizi
btw moje doktorka mě s tím poslala tenkrát do podolí do nemocnice, kde to hlídali...mají tam lepší ultrazvuk a výsledky krve měli vždy prakticky hned, protože to vedli jako statim...
pamatuju si, jak jsem z toho už pak byla unavená a odevzdaná, chtěla jsem to mít hlavně už za sebou, hcg negativní, aby bylo jasné, že je vše ok a my se můžeme zase začít snažit...

milujicimaminka89
autor
22. únor 2024

Krev 13.1, takže to klesá…Je fakt zvláštní, že to testy zachytí…Tak já tady končím a snad někdy zase při pozitivnějších zprávách…

Strana
z3