Pokles hCG. Může to stále znamenat těhotenství?
Zdravím všechny !..🙂
Dne 16.8. Mi vyšli asi tři pozitivní testy (sice na úplne dálnice ale celkem to vidět jde ?🙂) a clear blue pravil 1-2 tydny …
Posledni MS 29.7.-3.8.
V pondělí (18.8.) jsem si nechala odebrat krev a hladina hcg 35… a dnes jsem si nechala opět ..a mam 24,1… mam v sobě furt malou viru … ale je mi jasne asi o co jde … nekdo podobna zkušenost ? Budu rada za vše ..
Pěkný den všem

Po ms z prelomu mesice ti nema na co vyjit pozitivni test, to spis vypada na potrat z minuleho cyklu nebo uplne nejaky binec
Sama nechápu jak mi mohl vyjít pozitivní .. ale opravdu opakovaně ..
A co te primelo v pulce cyklu delat testy?
A co te primelo v pulce cyklu delat testy?
Ja mam nepravidelný . Mam 60+ dni cyklus (někdy až 90), byla jsem dlouho na duphastonu . Od ledna bez a zatim “pravidelně “ do 60dni.
Otestovala jsem se dost brzo z důvodu toho ze mě boleli prsa a spinela jsem což se mi předtím nestalo
@hezz17
Ja mam nepravidelný . Mam 60+ dni cyklus (někdy až 90), byla jsem dlouho na duphastonu . Od ledna bez a zatim “pravidelně “ do 60dni.
Otestovala jsem se dost brzo z důvodu toho ze mě boleli prsa a spinela jsem což se mi předtím nestalo
@hezz17
@terkkav Duphaston je strašná věc.. Brala jsem dlouho a všechno bylo špatně....
To spis vypada na tehu z minuleho mesice a odchazi. Bohuzel
Takze ten menzes bylo potratové krvácení myslíte ?… achjo achjo… dekuju za zprávy každopádně ..
Takze ten menzes bylo potratové krvácení myslíte ?… achjo achjo… dekuju za zprávy každopádně ..
@terkkav bud nebo proste znamka toho, ze se mimcu nedari. Nekdo ma menstruaci i v normalnim tehotenstvi. Ale snazte se pak hned....nam se prave po samovolnem potratu ihned zadarilo a mam tu syna.
Hlavně mamatestum nevěřit. Když vám vyšel i clear Blue tak to byla nejspíše pravda, ale mamatesty mě hodně zklamali.