icon

Pokles hCG. Může to stále znamenat těhotenství?

terkkav
20. srp 2025

Zdravím všechny !..🙂

Dne 16.8. Mi vyšli asi tři pozitivní testy (sice na úplne dálnice ale celkem to vidět jde ?🙂) a clear blue pravil 1-2 tydny …
Posledni MS 29.7.-3.8.
V pondělí (18.8.) jsem si nechala odebrat krev a hladina hcg 35… a dnes jsem si nechala opět ..a mam 24,1… mam v sobě furt malou viru … ale je mi jasne asi o co jde … nekdo podobna zkušenost ? Budu rada za vše ..
Pěkný den všem

terkkav
autor
20. srp 2025
elesse
20. srp 2025

Po ms z prelomu mesice ti nema na co vyjit pozitivni test, to spis vypada na potrat z minuleho cyklu nebo uplne nejaky binec

terkkav
autor
20. srp 2025

Sama nechápu jak mi mohl vyjít pozitivní .. ale opravdu opakovaně ..

hezz17
20. srp 2025

A co te primelo v pulce cyklu delat testy?

terkkav
autor
20. srp 2025
@hezz17

A co te primelo v pulce cyklu delat testy?

Ja mam nepravidelný . Mam 60+ dni cyklus (někdy až 90), byla jsem dlouho na duphastonu . Od ledna bez a zatim “pravidelně “ do 60dni.
Otestovala jsem se dost brzo z důvodu toho ze mě boleli prsa a spinela jsem což se mi předtím nestalo
@hezz17

bebyna
20. srp 2025
@terkkav

Ja mam nepravidelný . Mam 60+ dni cyklus (někdy až 90), byla jsem dlouho na duphastonu . Od ledna bez a zatim “pravidelně “ do 60dni.
Otestovala jsem se dost brzo z důvodu toho ze mě boleli prsa a spinela jsem což se mi předtím nestalo
@hezz17

@terkkav Duphaston je strašná věc.. Brala jsem dlouho a všechno bylo špatně....

terkkav
autor
20. srp 2025
@bebyna

@terkkav Duphaston je strašná věc.. Brala jsem dlouho a všechno bylo špatně....

@bebyna jak to myslite prosím ?

wladimira
21. srp 2025

@terkkav bohužel jak hcg klesne je konec

misha31
22. srp 2025

To spis vypada na tehu z minuleho mesice a odchazi. Bohuzel

terkkav
autor
22. srp 2025

Takze ten menzes bylo potratové krvácení myslíte ?… achjo achjo… dekuju za zprávy každopádně ..

misha31
22. srp 2025
@terkkav

Takze ten menzes bylo potratové krvácení myslíte ?… achjo achjo… dekuju za zprávy každopádně ..

@terkkav bud nebo proste znamka toho, ze se mimcu nedari. Nekdo ma menstruaci i v normalnim tehotenstvi. Ale snazte se pak hned....nam se prave po samovolnem potratu ihned zadarilo a mam tu syna.

ratatouli
2. zář 2025

Hlavně mamatestum nevěřit. Když vám vyšel i clear Blue tak to byla nejspíše pravda, ale mamatesty mě hodně zklamali.