icon

Pomalý růst hCG po potratech. Je to normální?

yoli
17. dub 2023

Ahoj holky,
Mozna zbytecne plasim, pokud to tak ale je, tak to rada uslysim.😅 Byla jsem tehotna 2x a pokazde potratila v prvnim trimestru. Poprve tesne pred prvni navstevou lekare, takze se nevi nic a pak kdyz jsem otehotnela znova, tak se plod nevyvijel a nekde kolem 10.tydne odesel sam.
Mam delsi a nepravidelne cykly, ovulacni test byl pozitivni 30.03.2023. Poprve jsem malinky naznak ducha na tt videla az 14.04., coz je po 15 dnech…a muj dotaz zni. Neroste mi to hcg nejak pomalu? Casto tu ctu, ze holky mely pozitivni testy uz 11dnu od pozitivniho ovulacniho testu.
Prikladam fotku tehotenskych testu za 14.-16.04
Mam po predchozich zkusenostech hrozny strach a rada bych slysela neco pozitivniho- ze treba nekdo mel taky takhle pomaly nabeh na testech a vse dobre dopadlo. Mam pocit, ze je to vsechno zas hrozne pomale a ze to opet znaci, ze z toho nic nebude. 😔

Pomalý růst hCG po potratech. Je to normální?
Strana
z2
yoli
autor
18. dub 2023

@felis pokud jsi 12 dnu po ovulaci, tak mas asi jeste cas. Jak vidis muze se to vyloupnout i pozdeji 🙂 otazka je, jestli to tentokrat bude prospivat, ale testy krasne zesiluji. 🙂 ty uz lovis duchy nebo na ducha teprve cekas? ☺️ at tak nebo tak, drzim palce 🍀

yoli
autor
18. dub 2023

@fany122e takze doporucujes mamatest? Ale musim rict, ze uz zesiluje hezky i ten dr max 🙂 ale teda dal si na cas 😅🙈

yoli
autor
18. dub 2023

@pepickovapavlinka dekuju ☺️ ja se uprimne bojim si to uzivat po predchozich zkusenostech a uplne nejvetsi strach mam z prvni kontroly. Jeste jsem se tam nikdy nedozvedela zadnou dobrou zpravu 🙈ale snad se to tentokrat zlomi, tomu se verit snazim 🙂

bobo3
18. dub 2023

@felis ja som tiež po IUI 31.3. a na 12 DPO bolo takto, teraz keď viem že tam tá čiarka mohla byť už vtedy,tak už ju vidim ale vtedy som to považovala za biely test, nepoviem duchov ale šla som v ten deň na rontgen zubov. Hádam sa nič nestalo. Cez víkend som aj okopavala záhradku a v pondelok mi merali HCG tak bolo viac ako 5 nasobne,tak som bublinke hádam neublížila. A tieto dr Max majú malo barvy ,iný test by možno ukázal lepšie.

felis
18. dub 2023

@yoli jen jsem to zkusila včera odpoledne, protože mě něco popadlo při dosednutí na WC 😂 ... a teď zas počkám. Na lovení duchů nemám popravdě mentální síly. Po roce snažení. Mám práci, kde pracuju hlavou. Doma zahrádka, kočky, puberťačka (mám 15ti letou dceru), partner (náročný na pozornost), čeká mě oslava narozenin ségry a táty, takže udělat dort, oběd, pak sázet papriky, rajčata.... Asi vím, co jinak s časem 😅 než hledat // . S partnerem jsme si řekli ve čtvrtek, ale když bych ho udělala až v pátek, tak se taky prd stane. Do CAR zatím objednaná nejsem, takže prostě uvidím, jestli uvidím 😀
@bobo3 díky, to máš pravdu 😉 ani nevím, co mám doma za značky 😂 a myslím, že neublížila... naše prababičky byly denně na poli, otáčely se doma a rodily jak králičice 😂

felis
18. dub 2023

@yoli jinak můj první pomalý náběh na testech a pak i na UTZ, i HCG z krve půjde v září na střední školu 😂 😂 😂 byla jsem hodně mladá a nějak nepřikládala význam tomu, že mi Dr. říkala, že na UTZ nic nevidí a sestřička u Dr., že to HCG není tak vysoké... On nebyl zas tak rozmohlý internet. Prostě jsem cítila a věřila, že jsem těhule a byla jsem a bylo všechno v pořádku.... takže klííííd a pozitivní mysl 😉
Teď to taky cítím, tak mě bílo na testu trochu rozhodilo, dnes jsem 14 dní po IUI a ve čtvrtek 14 dní po ovu, takže mám ještě čas a buď dorazí MS anebo se můj šestý smysl nemýlí a dorazí mimi kolem Vánoc 😀

yoli
autor
18. dub 2023

@felis ja to mam teda dost podobne jako ty, nemam jen to dite…ale hlava si najde cas k premysleni nad nesmyslama kdykoliv chce. Jsem absolutne nesoustredena, coz je v moji praci celkem problem, protoze uz nekolikatej den prokrastinuju 😅 prala bych si mit ten klid, co jsem mela behem prvniho tehotenstvi. Ten je ale pryc, protoze dobre zkusenosti s tehotenstvim nemam zadne a muj pomaly nabeh na testu skoncil spatne 🙂 je ale fajn videt, ze nekde to vyslo a ze mam taky sanci 😊 dej vedet jak jsi dopadla a jestli ten test nakonec vysel, budu drzet palce 🍀

pajusz
18. dub 2023

@felis 14 dní po iui jsem už honila duchy, ale ume se nekonaly. Máme stejné staré děti koukám, náš nejstarší v září taky na SŠ pokud ho teda vzali, minulý týden teprve přijímačky. Držím palce 🍀
@yoli držím ti palce🍀

felis
18. dub 2023

@pajusz no, já vím, že jsem tu ovulaci cítila později, než bylo IUI a Dr. mi v den IUI říkala, že folikul ještě neprasknul.
Diky, ale moje dcera je už přijatá. Zvládla dvoudenní talentovky (malba, kresba, koláž, domácí práce, čeština a kulturně-historicky přehled) a je přijata na Propagační grafiku 💪🏻 my jsme v klidu uz od února 😃 synovi držím palce a Tobě pevné nervy 🍀💪🏻

felis
18. dub 2023

@yoli no, já mám tolik práce v práci, že nemám moc čas přemýšlet a to je u mě jedině dobře 🤣🤣🤣 držím Ti palce 🍀🙏🏻

pajusz
18. dub 2023

@felis v tom případě moc gratuluju💐 to je zajímavý vid že neprasknul ani po injekci. Každý tělo je originál ❤️ hodně štěstí Vám všem co si přejete //

fany122e
18. dub 2023

@yoli ja cokoli krome intime 😅

yoli
autor
30. dub 2023

Napisu sem zaver, kdyby nekdo nekdy hledal jak nam to dopadlo. Bylo mi celou dobu (proti predchozim dvema nevydarenym tehotenstvim) az podezrele dobre a testy zesilovaly hrozne pomalu. Nevim, jestli to s tim melo neco spolecneho, ale kazdopadne to bylo mimodelozni tehotenstvi. Jsem po laparoskopii a vzali mi jeden vejcovod. Genetiku mame ok a ted nas ceka imunulogie, kde doufam uz na neco konecne prijdou. 🙂

fany122e
1. kvě 2023

@yoli moc držím palce, ať už to vyjde 🍀🍀❤️💪🏼

yoli
autor
1. kvě 2023

@fany122e moc dekuji, snad uz se i my dockame 🙏☺️

Strana
z2