icon

Pomohl někomu Inofolic? Prosím o zkušenosti

janousek26
14. kvě 2021

Ahoj, pomohl někomu inofolic? Prosím zkušenosti 😉 děkuji

ludul
15. kvě 2021

ano, u mě zabral, nyní jsem v 20 tt, předtím 9 měsícu snažení a nic, 2 měsíce s infocolic premium a bylo zadělano, je to mé 2 těhotenství, první bez problému...

pepickovapavlinka
15. kvě 2021

Ano kombinace Laparoskopie a Inofolic jsem ve 31tt.Snažili jsme se 3 roky

nazka
15. kvě 2021

@janousek26 ano, u mne hned 2x pomohl. Mám zaklonenou delohu a ještě něco a prý mám problém s ovulaci. Začala jsem ho brát v lednu a v únoru jsem našla //. Podruhé to trvalo o 2 měsíce déle

pepickovapavlinka
15. kvě 2021

@nazka zakloněná děloha problém není to má spousta ženských (také k nim patřím),ale co je problém jsou Polycistické vaječníky což má já.Neměla jsem MS ani ovulaci.Pomohla až ta Laparka a Inofolic.Přitom první 3 děti šli hned na první dobrou no a pak PCOS a 3 roky nervů a čekání

nazka
15. kvě 2021

@pepickovapavlinka taky uvádím "zaklonenou delohu a ještě něco" 🙂 užila sis tedy dost, hlavně že pomohlo 🙏

pepickovapavlinka
15. kvě 2021

@nazka no ale to spousta holek tady.Jednou se zadaří všem 😉

ludul
16. kvě 2021

@janousek26 kdybys chtěla,zbylo mi 40pytlicku,na ceně se určitě domluvime,kdyžtak mi písní sz

lalolita
18. kvě 2021

@pepickovapavlinka zaklonenou delohu mam taky a cysty,jak v deloze, tak na vajecnikach a mužů Ti říct,ze to neni teda zadna sranda otěhotnět.😞 první dcera trvala přes rok a půl,nez přišly na to proč to nejde.

pepickovapavlinka
18. kvě 2021

@lalolita a proč to píšeš mě?My se snažili 3 roky vím jaké to je

lalolita
18. kvě 2021

@pepickovapavlinka Ježíš promiň 😀😀😀 ale ty jsi hodně nepříjemná,jak koukám. Ale jen k tomu co jsi psala předtím,tak že zakloněnou dělohu má spousty ženských a problém to není,tak bych řekla,že problém to je, protože je obtížnější,aby se spermie dostaly,tam kam mají. A z mojí hlavy to není,pamatuji si,jak mi to říkal doktor.

pepickovapavlinka
18. kvě 2021

@lalolita nejsem nepříjemná🤣 jen já mám taky zakloněnou dělohu a první 3 děti byly vždy hned po měsíci snažení.Ale když je ještě k tomu nějaký jiný zdravotní problém je jasné že to nepůjde jen tak.Zakloněnou dělohu má spousta žen to zas mě říkal můj doktor

pepickovapavlinka
18. kvě 2021

@lalolita u tebe to taky bude spíš kvůli těm cystám než zakloněné děloze.Pokud jsou spermie zdravé nemají problém ani se zakloněnou dělohou vajíčko si prostě najdou
A mě jen pobavilo jak píšeš jak je pro Tebe těžké otěhotnět ale to tady pro 99,9% holek včetně mě.Jinak bychom tu asi nebyly 😉

nazka
18. kvě 2021

@lalolita
@pepickovapavlinka mně taky říkal doktor, že zaklonena děloha je problém a že je lepší šance na otěhotnění "zezadu", jinak je to slabší. Takže tak

pepickovapavlinka
18. kvě 2021

@nazka tak ono asi co doktor to názor no 🤷🏻‍♂️

nazka
18. kvě 2021

@pepickovapavlinka to je tak ale všude 🤷‍♀️

lalolita
18. kvě 2021

@nazka přesně jak říkáš,u mě to byl při první problém. A nevěděla jsem proč....