icon

Pozitivní a negativní těhotenský test. Jsem těhotná?

13. čer 2025

Ahoj, co myslíte?
Jsem z toho celá nesvá. Mám nepravidelné cykly, většinou 32 - 39 dní, teď jsem 54. den cyklu, takže zpoždění je, jeden den test pozitivní, druhý den ráno test negativní a odpoledne slabá čárka na dalším testu.
Příznaky spíš žádné, lehce mě pobolívá břicho a jsem trošku unavená.

Pozitivní a negativní těhotenský test. Jsem těhotná?Pozitivní a negativní těhotenský test. Jsem těhotná?Pozitivní a negativní těhotenský test. Jsem těhotná?
lencaa11
13. čer 2025

Zašla bych na krev ..

reeeza
14. čer 2025

Taky bych zašla na krev, pokud by bylo hcg pozitivní, zašla bych za dva tři dny opět, aby se potvrdilo, že roste

kerolejna
14. čer 2025

Ahojky, mě dnes vyšel mamatest takhle 😇

lenka253
29. čer 2025
@kerolejna

Ahojky, mě dnes vyšel mamatest takhle 😇

@kerolejna a jak to dopadlo?

kerolejna
10. črc 2025
@lenka253

@lenka253 další test už byl negativní. Ale tento měsíc MS nepřišla. Mam kvůli upravené dávky euthyroxu na štítnou žlázu léky ale už přes měsíc. Upravili mi ji na začátku června. Vždy než se rozjede MS špiním aspoň dva dny. Jenomže teď to bylo jiný. Dva dny špinění a MS nikde. 30.6-1.7 jsem špinila jako by měla přijít MS. MS měla dojít 5.7 tak jsem myslela že se MS rozjíždí když už jsem začala ty dva dny špinit ale ono to přestalo. Dnes je 10.7 a mam 6 dni zpoždění. Testy negativní. Neboli mě ani prsa jako běžně před MS. Jen břicho slabě. Asi je to kvůli hormonům ale nevim no. Nikdy jsem mimo MS nešpinila. Léčím se se žlázou už od 17 a je mi 23.

kerolejna
10. črc 2025
@lenka253

@lenka253 MS se mi rozjede hned po špinění vždy ale tento měsíc nic. Minula MS se rozjela hned po dvou dnech špiněni jako při každé jiné MS co jsem měla.