Pozitivní a negativní test. Znamená to něco?
Ahoj
Udělala sem si dva testy hned po sobě jdoucích
Na prvním dušík , druhý nic
Co myslíte?
Mám 10 dnů do MS takže je velmi brzy já vím a nepotřebuji to slyšet😃

Jeeeezis dekuju 🥰
Držím palce na tt 🍀🍀
@lucikvitek Podle me je tam! 🥰
Tak to jsi dobrá 😁
Přesně tak, 3x jsem sice otěhotněla ale nevyšlo to.
Je to už na palici. No každopádně ti přeji, aby jsi měla dvě čárky 🌞
@maca917 to je mi líto držim palce ať se to brzy povede..❤️Mě tu lítá 15měs holčička tak jsem v klidu ❤️
Hlavně zachovat klid v duši a nebejt z každé MS co přijde zklamaná..až přijde ten správný čas mimi se chytne své šance🤪
Také mám za sebou samovolný potrat v 7tt a pak jsem otěhotněla za měsíc znovu a z toho máme holčičku
Děkuji. Nám už bylo navrhnuto umělé oplodnění. Ale vím že to výjde. Jen si prostě musíme počkat 🙂
Tak to je super 🙂 a už sis dělala test ? 🌞
@lenuli89 jeee super gratuluju❤️Zkusim také tak🤪
@maca917 asi bych se mu nebránila
Ale řiď se hlavně svým🧡 dělala a bílej jak vápenka tak zkusím tak za tři dny. Manžel mě furt nutí ať to zkoušim je horší jak já magor😃
Určitě do toho půjdeme, jen co to půjde 🌞
No a kolikátý den od ovulace jsi ? 🙂 Držím palce 🙃
@maca917
Ahojky
Tak máme těhu potvrzené tak snad bude dál vše ok🙂 proč by taky ne žejo☺️🤪tak jsem se jen chtěla pochlubit a popřát všem ženám co touží po miminku aby se jim jejich přání splnilo❤️
Jeee moc gratuluji. Určitě bude všechno v pořádku 🙂 hlavně odpočívat a užívat si ☺️
@maca917 děkuju no moje dceruška je živá tak si sní tolik neodpočinu ale to se zmákne😂😘😘😘děkuji a přeji hodně štěstí❤️
Ahojte bazalna teplota sa drži uz dva tyždne 37.5 a test negativni ms neprisla strastne ma bolia krize aj prsia a ms nikde nechapem tomu
Už ich nemam vyhodila som ich
Tak alespoň není nuda 😁 také moc děkuji 🤗

@maca917 nedělala držim se😃myslim si že zítra po ránu to prubnu🤪 jako že se snažíte 5 let? Chápu to dobře?