Pozitivní Mamatest. Jakou máte zkušenost?
Ahoj holky. Ráda bych se vás zeptala na zkušenost s Mamatesty. Mám doma už dvouletého chlapečka a toto by bylo tedy naše druhé miminko .
Dnes mám tři dny do menstruace.
Syn si teď prodělal střevní chřipku a čekala jsem , kdy to budu mít i já. Dnes mi bylo špatně od žaludku,ale tak nějak jinak ..
koupila jsem tedy v DM test. Řekla jsem si , že Pepino mi udělal před pár měsíci zřejmě falešného ducha a tak zkusím Mamatest.
Před chvilkou dělaný a pozitivní,jen když si čtu ty příspěvky o
falešně pozitivních testech , tak se nechci radovat předčasně.
Toto mi ale přijde už opravdu pozitivní.Vím , že už musím jen čekat☺️🍀Jakou máte zkušenost vy ❣️🙏🏻

@klokanka31 🍀🥰moc děkuji, doufám , že to vyjde a bude všechno vporádku 🙏🏻
@terezarott gratuluju ...a přeji aby šlo vše jak má . Mne mamatest nikdy nezklamal
@vlasta1981 ❤️tak to jsem moc šťastná🍀🙏🏻
@terezarott ahojky, za mě to vypadá teda taky pozitivně ,takže veliká gratulace 🤗. Obě moje těhotenství zjištěno z mamatestu a druhé těhotenství ,taktéž testováno asi 2 az3 dny před mences a úplně podobně jako ty 😉pak jsem asi test delala ještě 2krat abych věděla jestli čárka sílí a pak už návštěva u lékaře. Držím moc palečky a přeji hodně štěstí ✊🍀
@terezarott krásne pozitivní test 🍀🍀
@evellin123 Děkuji za tak hezkou reakci ❤️ Já zkusím otestovat ještě zítra a v pondělí a potom už bych zavolala MuDr🍀
@lencaa11 🍀🍀🍀

@terezarott Krásně pozitivní gratuluju 😊