icon

Pozitivní ovulační test a slabá čárka na těhotenském testu?

barbara93jsemja
6. lis 2024

Zdravím všechny zdejší 😊 Jdu sem s několika věcmi, které nevím kam zařadit ☝️ Každopádně mám délku cyklu 26 dní. 24 den cyklu pozitivní ovulační test? Následně slaboučká čárka na těhotenském testu. Bolesti v podbřišku spíše k pravé straně vždy když více chodím. Jako další věc je řídký výtok mléčné barvy bez zápachu, svědění či pálení. Přikládám fotky testů. Děkuji předem za jaké koli názory 🙏

Pozitivní ovulační test a slabá čárka na těhotenském testu?Pozitivní ovulační test a slabá čárka na těhotenském testu?
jaja01k
6. lis 2024

@barbara93jsemja Vypadá to na těhotenství. Zkus další test za pár dní, jestli bude čárka silnější.

mmichaella
6. lis 2024

Ano

vanessia7
7. lis 2024

Podle těchto testů musíš i sama vidět, že těhotná jsi 🙂

ejzi
7. lis 2024

Na sto pro těhotná. Takové příznaky jsem měla taky a těhoten. test mlátí přímo do očí dvěma čárkami.

barbara93jsemja
autor
7. lis 2024

@ejzi viditelně pozitivní je ovulační test a TT je jen slabý. Tak nějak nevím. Ms se má dostavit zítra maximálně přes víkend 🤷

barbara93jsemja
autor
7. lis 2024

@vanessia7 Viditelně pozitivní je ovulační test a TT je hodně slabý.

barbara93jsemja
autor
7. lis 2024

@jaja01k Počkám do pondělí a když ms nedorazí, udělám další TT

jaja01k
7. lis 2024

@barbara93jsemja Držím palce 🙂

vanessia7
8. lis 2024

Tak jen počkat a zopakovat za pár dní. Držím palce.

andrea1312
14. lis 2024

Ahojky holky jsem zmatená, test od clear včera z ranní moči. A druhý teď ve 12:00 pro kontrolu a nic. Tak začínám být asi smutna? Co myslíte?

lilian2111
14. lis 2024

@andrea1312 ani, clearblue někdy udělá falešnou 🫣 uz si říkám jaký test je na 100% spolehlivý… zkusila bych livsane z Benu.

andrea1312
14. lis 2024

@lilian2111 ještě zkusím jiný a znovu z ranní moči. Je pravda že chodím pořád čůrat a moč je skoro bíla.

barbara93jsemja
autor
19. lis 2024

Tak že pozitivních testů bylo celkem 15 ☝️ Dnes jsem byla objednaná k doktorovi, ale od neděle krvácím, poměrně dost se sraženinami. Na utz nebylo nic vidět, byla odebrána krev na hodnoty hormonů a dle doktora nejspíš potrat. Každopádně hodnoty budou známy zítra a za týden mám kontrolu. Tak že radost vystřídal smutek a nakonec smíření se s tím, že to nevyšlo... Tak že pokud prostí týden nakonec něco vidět bude, bude to jediné příjemné potěšení... Tolik jen k mému dotazu zde...