Pozitivní těh. test, krvácení, čárka na testu slábne
ahoj holky,jsem tu úplně nová ale itak se jdu za vámi poradit... před pár dny shruba před týdnem mi vyšel pozitivní TT,ale řekla jsem si že je brzo jít k lékařce.. no ale co asi osud nechtěl,po víkendu jsem začla krvácet jako při menses a dnes už zase nic.. TT mám sice stále pozitivní ale čárka je odost slabší než o víkendu .. s přítelem se snažíme o mimi asi 8měsíců a tak teď nevím jestli máme ještě naději že se mimi udrželo... prosím o radu popřípadě zkušenost .. děkuji
Asi si měla jít na pohotovost,mohli Ti nasadit Utrogestan,popř. ascorutin apod. Nic to nemusí být,ale toto musí vidět lékař.. Zkus si za pár dní udělat tt z ranní moči a objednala bych se k lékaři,držím palce!
Nedělej si výčitky, žes nešla na pohotovost jak píšou holky výše, pokud jsi byla těhotná tak velmi krátce a prostě embryo nebylo k tomu, aby se udrželo. Moje mudr. říká-když se to má udržet udrží se to, v pozdějších měsících by to bylo něco jiného. Objednej se ke své gynekoložce, řekni po tel. co se stalo aby zkontrolovala zda vše je v pořádku. Neboj, mimiho se dočkáte, ale musí být silné.
Nevím jestli ti doktor okamžitě něco řekne, takhle brzo nevím jestli se na ultrazvuk dá spolehnout. Potíž je v tom, že i po potratu hcg ještě nějakou dobu zůstává, takže ani odběr krve nemusí jednoznačně nic říct, bylo by potřeba víc odběrů aby bylo vidět jestli roste nebo klesá.
Popravdě, kdyby se to stalo mě, asi bych nikam nechodila, počkala a testovala třeba za týden aby byla vidět jasná změna (a to říkám s vědomím toho, že jsem sama cca v 7 tt a může se mi stát to samé). Je mi jasné že to možná nevydržíš, ale reálně - co může ten doktor v takhle časné fázi udělat? A chtěla bys to kdyby to bylo od začátku udržované nějak na sílu? Myslím si, že je to takhle lepší než to udržet lékama a ve 12 tt řešit nějaké postižení, anebo potratit později. Souhlasím s holkama, pokud jsi potratila takhle na začátku, něco bylo zjevně špatně a nezbývá než to hodit za hlavu.
Ale pořád je tu možnost že je to OK, takže uvidíš 🙂 mě ty testy ukazují různě silné čárky (dělá mi to hlavně Pepino), a v návodech to taky píšou, množství barviva může být odlišné na různých proužcích, takže se na to nedá jednoznačně spolehnout a taky moč může být různě naředěná.

Tezko rici.. pokud carka fakt zeslabla o hodne.. mohla si prodelat potrat.. ale nedelej zaver... se divim ze si nevalila na pohotovost kdyz si mela pozitivni tt a krvaceni jak pri ms... radsi bych zasla na krev.. aby sledovali zda hcg roste nebo klesa.. pak budes vedet