Pozitivní těhotenské testy, krev negativní. Poradíte?

mikky25
10. srp 2019

Krásný den všem,

omlouvám se pokud zakládám téma, které již existuje, ale nenalezla jsem. Jsem po samovolném potratu v 6tt bez nutnosti revize, které nastalo dne 14.7. do dnešní doby nepřišla MS. Mám veškeré příznaky těhotenství a i těhotenské testy ukazují na možnost těhotenství. Byla jsem u lékaře tři dny zpět, kde mi vzala krev a je negativní. Na truc jsem si dnes dělala nový, na fotce úplně dole a zřetelnější než 3 dny zpět. Kdybych měla cystu, to by asi doktorka poznala na vyšetření. Tak nevím, i kdyby to nebylo miminko, do budoucna ho jistě chci a tak potřebuji být v pořádku.

P.S. vyzkoušela jsem i různé značky těh. testů a vyšly pozitivně.

Moc děkuji za všechny případné rady, hezký den. 🙂

sudylichozrout
10. srp 2019

@mikky25 Mohla jsi otěhotnět z nového cyklu po krvácení. SP v půlce července (ber jako menstruaci), následně někdy ke konci července ovulace a nyní už kolem termínu následné ms pozitivní test. Krev mohla být negativní, protože jsi mohla mít třeba jen 9 jednotek hCG, pozitivita se bere od 10 jednotek.

mikky25
autor
10. srp 2019

@sudylichozrout Děkuji moc. Též si myslím, jen občas má člověk pocit jako by si to vymýšlel. :D Když stále utvrzují, že možné to není a prostě za tři týdny když nepřijde MS na vyvolávačku.

sudylichozrout
10. srp 2019

@mikky25 Držím palce 🙂

miky124
11. srp 2019

Jestli je to test Pepino, coz si myslim podle fotek, tak ten by falesne pozitivni byt nemel... i co jsem cetla v diskuzich, i vlastni zkusenost, vzdy ciste bilo kdyz jsem tehotna nebyla a slaba carka a tehotna jsem. Tak drzim palce 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru