Pozitivní těhotenské testy. Stalo se Vám, že byly slabé, ale byly jste i přesto těhotné?
Ahojte, s přítelem se snažím o babo. Potřebovala jsem poradit, menstruacia mi už meska 5 dni. To sa mi moc nestává, tak jsem si udělala 8.10 prvý test který je na spodu s krvy, hned na druhy den zvýšne dva a dnes ten posledny který je hore. Sú to pozitivně testy I když je to také slabé? Alebo to je len plány poplach? . Stalo sa to už niekomu ze taketo slabé má testy a bol těhotný ? Dakujem za každou odpověď.

Jo, to je pozitivni, uvidis, ze bude za 2 dny druha carka uz hodne znatelna
@eleanora84
@verunka_korunka no dúfam že to tak bude, ďakujem moc za radu. Jeste otázka Nevím ako to funguje kdyby bolo to vajicko mimo delohy to zistí gynekológ? 😊
@nikola174 jo, zjisti to utz. Na ten si vetsinou zvou az cca v 7tt tedy u tebe pocitam tak za 2-4 tydny. Aby bylo pripadne videt i srdicko. Mimodelozni jsem nemela ani jedno tehotenstvi, ale pokud bys mela nejake potize... krvaceni, vetsi spineni, silnou bolest v podbrisku, radeji bych to zasla zkontrolovat i driv.
@verunka_korunka dekuji moc za radu, zatim zadné bolesti nemám jedine prsou. Takže jsem objednaná 21.10 na prohlidku mam si tam vziať i tehotenské testy? 😊 dekuji za odpoveď
@nikola174 ne, nemusis. Ty lekar nepotrebuje. Jsou jen pro tebe 🙂
Je dobré testovat jen jednou značkou testů, aby byl vidět rozdíl. Různé značky mají různě intenzivní barviva a může to mást.
Gratuluji! A hlavně jak tak koukám na ta data,tak téměř stejně jsem to měla v loni 😂 poslední MS 11.9. Ale nečekala jsem na zpoždění,dělala jsem testy 3dny před a každý následující den čárka tmavla,takže u toho třetího to byla tutovka . Tak vám přeji,aby bylo celé těhotenství tak pohodové,jako to moje, včetně porodu!
Ahojky 🙂 to vypada ze jsou urcite pozitivni 🙂 ja to mela taky tam slabounky dušik a pak nabiral vetsi intenzitu kazdy druhy den 🙂 a digitalni clerblue test mi to ukazal hned na zacatku byla jsem 1-2 tydny od oplodneni 🙂 takze to vypada dobre urcite 🙂
Ahoj měla jsem to takhle taky, a je to tzv ducháček, než budeš volat svému gynekologovi doporučuji vyčkat 2-3 dny a udělat ještě jeden test jako kontrolu jestli bude čárka silnější. Jinak gratuluji =)

@nikola174 gratuluji, toto je pozitivní test... já to měla stejně dvakrát