Pozitivní těhotenský test 6 dní po oplodňujícím sexu?
Ahoj holky, stala se nám s přítelem nehoda(úterý 1.9.), podle aplikace 4 dny před ovulací. Do 32 hod po nehodě jsem užila nouzovou antiko (středa 2.9.) a údajně jsem měla mít ovu v sobotu (5.9). Samozřejmě jsem úplně na nervy a hned v pondělí (7.9.) jsem si dělala první tt - vyšel velmi velmi slabě s druhou čárkou, pro jistotu jsem si udělala ještě v úterý a ve středu další dva - stejně slabě pozitivní čárka. Je ale teoreticky vůbec možné, aby vyšel pozitivní tak brzo? Nemohla jsem se nakonec trefit do OVU a to byl důvod slabých čárek? Menstruaci mám teprve dostat teď v sobotu, včera jsem měla lehounce krvavé špinění, dnes také, bolest jako před menses .... od minulé středy jsem test radši nedělala. Jinak příznaky nemám, prsa vůbec nebolí ... Co si o tom myslíte? Stalo se Vám něco podobného? Po přečtení některých diskuzí vidím, že možné je snad vše ... díky moc ...
@lufinela S tím otěhotněním máš pravdu, také se mi to tak skoro zdá, ale myslím, že je to tím, že lidé logicky řeší především problémy (než aby se rozepisovali, že je vše ok).
Tak se člověk dočte, kdy která slečna otěhotněla z nějakého úletu, prostě když nechce; tak se dozvíme, komu to zas nejde a jak dlouho.
Ale když je vše ok, tak se na to tak neupozorňuje. Takže myslím, že se to tak spíš jenom zdá.
@lufinela to mas pravdu. My se tedy snazime druhy mesic a z toho jsem ten prvni ani neovulovala. Ale rekla bych, ze to je protoze si to miminko tak moc prejes, ze to nejde... Snad se zadarilo ted na Silvestra :D. Ale je to u tebe jak pise Helen. Tohle jsou manipulatorsky a sebestredny reci. Nic vic. Temhle lidem jde casto i hlavne o to, ze by jejich ego bylo zraneno, kdyz nekdo je nechce a opusti je nez ze by toho druheho meli tak radi ... Kdyby te mel rad, predstavi Te normalne rodicum, rekne ti, ze by on trpel kdyby jsi ho opustila a ne ty atd ... Ale zase je jedna vyhoda, kdyz potkas takoveho cloveka - kdyz potkas nekoho jemu podobneho poznas to na mile daleko, vis co od nej ocekavat a uz te neprelsti a uz si s nikym takovym nezacnes ... Ale fakt podle vypraveni je to sebestredny manipulator. Nic vic. To ty jsi naopak premysliva a hodna holka podle toho, jak se vyjadrujes. Zaslouzis si neco lepsiho ...
@lufinela Tiež som so zatajením čítala celý príbeh a som rada, že si sa ozvala. Dopadlo to najlepšie ako mohlo. Ten tvoj ex je pekné kvítko, manipulátor a zahľadený do seba. Máš najlepšiu skúsenosť do života a navždycky budeš vedieť od koho ruky preč. 🙂
@lufinela Teda, to jsem si početla. Na tvém příběhu je vidět, jak si s námi Život pohrává a jak nám občas hází klacíky pod nohy a přitom to myslí dobře 🙂 Přeji ti, aby tě jakákoli bolest brzy přešla...
Já jsem vždycky chtěla být jen s cizincem.. Němec, Francouz, Brazilec, Němec... Až zhruba v tvém věku mi došlo, že to nemá smysl, že můžu být kosmopolitní jak chci, ale rodinu založím jen s Čechem 🙂 Tak hurá, pojďme najít Čecha - debil, blbeček, agresor, magor... A pak.. Obyčejný chat na netu..
1.1.2013 první rande, pak měsíc virtuální vztah, protože jsem byla v zahraničí na služebce. Pak pár happy měsíců, a pak v červnu, 18.6. rozchod, jen tak, v klidu, byla jsem prostě hrozná partnerka 😀 21.6. první dálnice a tak jsem mu oznámila, že na interrupci nejdu, že už mi bude třicet a nějaká těhotenství už nevyšla (SP i UPT) a že rozchod respektuju a dávám mu čas i prostor, ať se k tomu postaví jak chce.. Za tři týdny jsme šli na večeři. Do moji garsonky se prý ve třech nevejdeme 🙂 A už to jelo. V říjnu 2013 jsme se vzali, synovi budou za měsíc dva roky a koncem června přivítáme další přírůstek 🙂 To vše jsme stihli za tři roky 🙂
Po všech eskapádach, hororech a trápení konečně žiju svoji pohádku. Přeji ti mnoho štěstí, ať najdeš i pro sebe toho Pravého 🙂
@magdalenan Díky Ti za krásný příspěvek .... jsem šťastná za to, že žiješ svoji pohádku ....a čím víc jich tady čtu, tím víc začínám věřit, že se taky dočkám 🙂) Máš fakt dobrý příběh .... 😀
Taky jsem chtěla cizince, ale už se moc těším, až někoho potkám a nebude problém cokoliv vysvětlit v rodné řeči ...
Jinak, u mě to ještě chvilku potrvá, ale už mi pomalu dochází, že tenhle chlap, ač to byla vášnivá láska, za to opravdu nestál ....
Holky jsem 8dni po ovulaci, mam 8 dni do ms a mam cyklus 26 dni. Dneska uz 2den mam hrozne bolesti jako ms a totalni tlak v deloze. Stalo se to uz nekdy nekomu a nevite co to muze byt? Tehu asi ne ze? Opravdu jsme se snazily😢dekuji za odpoved
@petraisabella Tehotenstvi to jeste neni, maximalne zahnizdovani vajicka.
@ema90 no ja o zahnizdovani dost ctu tady ale opravdu je to jak ms bolesti a tlak ale uz 10 dni pred ms mi prijde divne, docela se obavam, ale moc dekuji za odpoved♥️

@lufinela Jestli jsi ten, co je zamilován více (a asi jo), tak samozřejmě má s tím prožíváním rozchodu pravdu, tebe to bude trápit více... ale takhle to napsat a apelovat na tvou rozhozenou psychiku... je to spíš takové taktické než cokoli jiného.
Já taky byla ten, co byl vždycky zamilován více, ale rozchodů teď zpětně vůbec nelituji, ba naopak: mám nakonec super manžela a máme fajn rodinu a všechno je nakonec tak nějak "jak má být" 🙂)))
Zkus to prostě pořádně zvážit a trochu odstřihnout ty city, které jsou hodně silné, že až momentálně přebíjí mozek; ty city jsou to pouto (a důvod), který chce vztah udržet...
Ale nyní rozumně - je na přítele spolehnutí? Máš pocit, že je pravdomluvný, že tě má rád a že ty jako partnerka (a příp. vaše rodina) pro něj budete i v jeho životě na prvním místě? ...a tak dál, prostě přidávat hodnoty, které jsou pro tebe a společný život s partnerem důležité... Tak zjistíš, jestli přímo tato osoba za to stojí, abys s ní trávila čas a svůj život...
Ty city jsou mrcha, nepomůže nic jiného než čas (případně nová láska, ale ne hned zase), ale pak zpětně člověk uvidí, kdo z bývalých ty kvality měl, kdo ne (a že není čeho litovat 🙂.
Tím rozumovým rozebráním vlastních hodnot a očekávání - a posouzení, zda je ten konkrétní partner má, se tomu dá napomoci a ujasnit si, zda vztah cenu má nebo ne .
Držím palce, teď se v tom budeš asi trochu zmítat, plácat... ale určitě bude líp! ;)