icon

Pozitivní těhotenský test. Mám se obávat špinění?

ruze32
26. říj 2022

Ahoj holky dnes v praci jsem si udelala mamatest. Vysel mi pozitivne. Ale zacala jsem trochu hnede spinit.. Ale neni to jasna cervena krev.. Krvaceni začalo včera po sexu. Mam nekolik dni zpozdeni. 😊 Co myslite holky? Mam se bat? Nebo se radeji objednat k doktorovi?

Pozitivní těhotenský test. Mám se obávat špinění?Pozitivní těhotenský test. Mám se obávat špinění?
lencaa11
26. říj 2022

@ruze32 špinění je občas v zacatku tehu běžná věc po sexu se to stává když není krev tak je to ok .. mamatest bych řekla že je divnej a hlavne se mu nedá věřit ty ostatní testy taky nevypadají nějak extra ok ..asi bych udělala Digi test nebo Dr max nebo Benu test ...

nikolaa64
26. říj 2022

@ruze32 udělej si digitální test a zavolej na gynekologii ať ti jde utrogestan a udržení těhotenství

jjasmina
26. říj 2022

@ruze32 špinění mohl způsobit spíš styk, tak by ho raději teď vypustila a nedrazdila to. Dr teď nic moc stejně nezjistí, ale asi bych zašla, může napsat Utrogestan, ascorutin. Další test je zbytečné dělat, tehu jsi

sudylichozrout
26. říj 2022

@lencaa11
@nikolaa64
Jen skromny dotaz, v cem ze je jiny ten digitalni test? Ona je snad uvnitr skritkovska laborka plna permonicku, co behem 2 minut dokazou udelat biochemicky rozbor?

@ruze32 Jsi urcite v zacatku tehotenstvi, spineni je k tomu bezne, stava se to. Pokud nekrvacis jasnou krvi s kousky, nedeje se nic extra. K dr. ma smysl jit rak v 6. tydnu nejdrive, do te doby nic neuvidi. Zacatky jsou vzdy hop, nebo trop. Musis proste pockat a doufat.

koko123
26. říj 2022

@ruze32 myslím, že je pozitivní, ještě když máš zpoždění. Já jsem teď 5+6tt a také jsem lehce špinila po sexu. Od té doby nic.

nikolaa64
26. říj 2022

@sudylichozrout nemusíš na lovit duchy

mionella
27. říj 2022

@sudylichozrout nemusíš nahlížet jestli ta čárka na testu neni ryska... je dostatečně silná a jestli vůbec tedy těhotná jsi...ano Digital řekne jasně jsi a nebo nejsi....nic napůl...přesně rozhodně...bez nervu a zakládání diskusí typu vidíte to???

carolineg1
27. říj 2022

@sudylichozrout jak prý skritkovska laborka 🤣🤣🤣 tě miluju, geniální

carolineg1
27. říj 2022

@mionella tobě ty testy přijdou málo pozitivní?

mionella
27. říj 2022

@carolineg1 na žádné jsem nekoukala...odpovídám paní "sudylichožrout" na reakci digitálního testu....jaký v tom vidím rozdíl.. myslela jsi že je to odpověď autorce??to ne nedovolila bych si hodnotit její testy🙂

carolineg1
27. říj 2022

@mionella aha to se omlouvám ale někdy už mě to tady vytáčí jak se některé maminky chovají

mionella
27. říj 2022

@carolineg1 jo taky to tu vidím ...

carolineg1
27. říj 2022

@mionella także fakt promiň 🙂 nebyl to záměr jen už z celého dne so jsem tu pročítala jsem byla krapet nepříjemná, 🙂

ruze32
autor
28. říj 2022

Holky, tak jsem vam jen chtela rict, ze bohuzel jsem zacala krvacet.. Doktor mi zjistil nizkou delozni sliznici, takze nejspis doslo k biochemickemu tehotenstvi.. Miminko se bohuzel neudrzelo.. Jsem zklamaná 🥲🙃 Tak budu muset brat nejake leky..

lencaa11
28. říj 2022

@ruze32 to mě moc mrzí biochemické bohužel prožije pomalu každá žena myslím že žádné léky na to nejsou třeba tělo jen měli jako zpozdenou Ms a vyčistí se samo a hned se můžete snažit znovu držím palce ☘️☘️

koko123
28. říj 2022

@ruze32 také se mi minulý měsíc stalo. Menstruace začala silným krvácením velkých cucek. Jindy jsem začínala pomalu špinit. Dnes jsem v 7tt. Hodně štěstí

ruze32
autor
28. říj 2022

Moc vam dekuji!! 🌹

stelka23
29. říj 2022

Baby ahojte skočím vám sem do diskusie 😊. Chcem sa opýtať ci je toto ciarka alebo iba kanalik . Ďakujem za odpoveď 😊

deniskqaa
30. říj 2022

@stelka23 negativní čárka tam není

lencaa11
30. říj 2022