Pozitivní těhotenský test po revizi, zbytek hCG?
Ahoj všem, chtěla bych se zeptat, nemáte někdo zkušenost s těhotenským testem po revizi? na revizi jsem byla 31.5 mimčo se zastavilo v 6tt revize proběhla v 9tt, včera jsem dělala test a slabý duch, myslíte že je to zbytek HCG? nbo už se může jednat o nové těhu? možnost těhotenství nevyvracím šestinedělí jsem nedodržela... děkuji za jakékoliv názory či zkušenosti
@misula29 31.5. 😉
@adrianapetrova uf, jsem idiot 🙂 hmm to už si myslím by mělo byt hcg fuč. A vy jste si nedávali pozor? Pokud ne tak je to možný,říká se že po potratu je tělo pohnojeno. nebo pokud je to mamatest tak ten dělá duchy velice často a není to těhotenstvím. Zkus jinej a uvidíš 🙂
@klarina333 Vyzkoušela bych jiný test,těhotná být můžeš.Mám kamaradku,která otěhotněla 3týdny po revizi.
Já teda 3 týdny po revizi měla v sobě ještě kopec hcg z toho předchozího těhotenství...ale zkus test za pár dní znova, jestli bude sílit, tak je to jasné 🙂
já zkoušla test z dr.max- lady test, pozor jsme si dávali 😀 ale byli jsme po pár skleničkách a přítel to nějak neuhlídal 🙂 každopádně vím, že sem nezodpovědná... ale když už tak by mě zajímalo co si teď myslet, MS čekám 4-6 týdnu po revizi na tu je ještě čas.. zkusím udělat testík v neděli a uvidíme 🙂 jinak HCG při těhu jsem měla hodně nízké, nvím už přesně hodnoty ale mimčo přstalo růst v 5 tt .. nevíte jestli by tak brzo po revizi mohlo být těhotnství bez problémů? nebo j větší pravděpodobnost, ž se to bude opakovat 🙂 moc děkuji za odpovědi
@klarina333 Na tuhle otázku Ti ani nikdo odpovědět nemůže .Pokud budeš těhotná,může být,že bez problémů donosíš miminko v pořádku,ale také to může skončit revizí,nebo samovolným potratem.....
Může jít o zbytkové hcg, já ho měla ještě po šestinedělí, klesalo mi celkem pomalu...
Holky,ja jsem byla 16.5 a taky sestinedeli nejak nevyslo a jsem 7 tydnu po revizi,tehotensky test pozitivni a dnes jsem si nechala vzit krev a Hcg mam pres 13 000,neni to nejak hodne moc?Mohla bych byt teprve tak 4 tyden...Nevite nekdo proc je to hcg tak vysoke?
Tak ve ctvrtek jdu na kontrolni krev,tak uvidime,kdyztam Vam napisu jak jsem dopadla...☺Snad nevadi,ze jsem tady zasahla do diskuse
@vhrdlicka ahojky, jak si dopadla? 🙂
Zacinam 4 mesic, screening v poradku a bude to chlapecek 🙂 Takze jsem stastna 🙂
🙂 supeeer, gratuluji
@klarina333 ahoj Klari, chtela jsem se jen zeptat, jak si tenkrat dopadla s tim tehoteskym testem? Vim, ze je to uz davno, ale prochazim necim podobnym. Dekuju 🙂
Ahoj, chtěla bych se zeptat... máte některá zkušenosti s tím, jak lékař odhaduje stáří těhotenství, když po potratu nepřišla menstruace? Čekala jsem na ni, pak přišlo slabé krvácení přesně 6 týdnů po samovolném potratu, ale jen přes noc a trochu další den... pak nic... za dalších 14 dní zjišťuji pozitivní test (silně - žádný duch).. týden před tou rádoby ms byl test negativní... a teď s čím vlastně jít k lékaři a kdy, aby už něco viděl na utz... ??? moc děkuji....

@klarina333 a kdy byla revize?