icon

Pozitivní test 10 dní před MS

paja285
12. črc 2018

Dobrý den, včera jsem si udělala test (10 dní před očekávanou MS) a byl zřetelně pozitivní.
Jde o to, že jsem si zapomněla vzít třetí pilulku HA v platičku a ten den jsme měli sex s ejakulací do mě, na pilulku jsem si vzpomněla až za 24h (tedy když jsem brala tu další) .. No a ted do toho ten pozitivní test.. jsem těhotná? Nebo to může být způsobené i něčím jiným? O miminko se nesnažíme takže nemám vůbec přehled v těchto věcech.

Strana
z2
paja285
autor
20. črc 2018

Tak jsem to vydržela a Test si nedělala... do dvou dní má přijít MS tak uvidíme, ale cítím se pořád všelijak poslední dva dny jsem strašně unavená, spím tak 9hodin denně, a přesto přes den usínám a bolí mě podbříšek už přes týden... tak uvidíme co z toho bude... ještě dva dny čekání :-/

absintka19
20. črc 2018

@paja285 urco dej pak vedet. Myslim ze ten pozitivni byl az po case na odecet takze tedy bych ho vubec nebrala v potaz. HA jinak kvuli jedne pilulce nebude neucinna. Neboj, vse bude tak jak byt ma.

paja285
autor
20. črc 2018

@absintka19 Já jsem právě pročítala příbalový letáček a tam bylo tak že pokud se vynechá v prvním týdnu tak jsem ještě následujícíh 7 dní nechráněná a doporučují používat kondom ... tak uvidíme no. Ze začátku to byl šok, že bych mohla být těhotná, ale teď jsem se s tou myšlenkou už tak nějak zžila... takže už se nebojím jestli MS přijde nebo nepříjde, až to bude jakkoli tak to bude fajn.. 🙂

tercula
20. črc 2018

@paja285 a prášky pořád bereš? 🙂 pokud ano, tak jen jestli se to vůbec dá počítat za menstruaci, jelikož při braní HA je to vlastně takové pseudokrvácení než skutečná menstruace, určitš bych test zopakovala co nejdříve ;)

paja285
autor
20. črc 2018

@tercula Ano v prascich pokracuji, docetla jsem se ze i kdybych pripadne tehotna byla tak miminku neuskodim, takze jsem pokracovala abych nenarusila cyklus.
Taky jsem uvazovala ze to pro jistotu jeste zkusim no. MS ma prijit v nedeli tak asi zitra otestuji az vim na cem jsem.

jitaha
2. srp 2018

Tak jak jsi dopadla?

paja285
autor
2. srp 2018

@jitaha nic z toho nakonec nebyla MS prisla na cas, pro jistotu byl jeste test a negativni...takze predpokladam ze ten pozitivni byl vadny. Kazdopadne tak jak se mi to na zacatku jevilo jako katastrofa ze bych mela byt tehotna...tak jsem si casem dokud jsem nevedela tak nejak na tu myslenku zvykla a mozna I doufala ze to vyjde 🙂 Kazdopadne me to nakoplo ze mimi uz chci a budeme se s manzelem od Jara snazit...nejdrive chci neco zhubnout a sup na to 😀

jitaha
3. srp 2018

@paja285 gratuluji ke krásnému rozhodnutí 😊 nicméně pár dní po ovulaci některé testy se ukáží jako pozitivní a zejména tehu test dr.max dělá duchy velmi často. Užívejte léta a měj se prima 😊

Strana
z2