Pozitivní test. Mohla selhat Depo Provera?
Dobrý den ,jsem tu nová , chci se optat zda mi poradíte , včera jsem si dělala tehu.test a vyšel se slabší čárkou , ale mám 2mesice pichnutou depo proveru , myslite že mohla selhat ?

Děkuju holky , ráno zítra zkusím další . Já už doma 2deti mám .
A ty sis ho dělala protože vynechala ms? Nebo mas i jine příznaky...?
No takhle nedávno tu byla diskuze a Dr prý řekla že pozitivní test může způsobit depo provera ... Já jsem depoproveru brala a fungovala 100% a to ještě 3 roky po vysazení ... A jak dopadl druhy test?
@mkopy
Ty jo, takovou čárku nemůže udělat hCG 0,2nebude to spis 10,2 a to je již pozitivní 🤷🏼♀️
@petula.bir nene sestřička mi zdelovala tyto výsledky , a že prý je to dobrý , že těhotenství tam není .. ale léčím se ještě se štítnou žlázou ,tak doktorka mi řekla že je to ono ... Že asi ukázali proto tyto testy pozitivní .
@corry21
Taky si myslím, šla bych schválně sama jako samoplátce na hCG - tohle neudělá 0,2 🤷🏼♀️ I já měla 2,1 a test úplně bílý 🤔
@mkopy
Nevím, tomu moc nevěřím. Ta čárka je hodně znatelná. Udělala bych test další a nebo si došla na krev jako samoplátce abych měla jistotu. Možná bych zkusila ten digitální. Sice je dražší ale nebude dělat “falešné duchy”
A co další test ? Je silnější ? Mě to taky přijde.jako nesmysl ...
Já si pamatuju, že jsem tu už podobnou diskuzi viděla. Našla jsem ji extra pro vás 😁
https://www.modrykonik.cz/forum/antikoncepce/zkusenost-s-depo-provera-a-tehotensky-test/
Asi to opravdu mohla udělat ta depo provera. To je blamáž.
@terezanovotna30 jj to je ta diskuze ale pořád mi to přijde jako nesmysl jak antikoncepce může udělat pozitivní test prostě nechápu
@petula.bir krev mi právě nabírali na gynde , a vyšli tyto výsledky , ale pak den po posledním testu jsem si udělala dalsi , a ten byl už cisty ,pouze jedna čárka ... Už se bojím i udělat další test , už si přijdu jak nemocná s těma testama 🙂

@mkopy Zřejmě selhala, protože tohle je jasně pozitivní test.