Pozitivní test a ultrazvuk ukazuje dutinku. Co dál?
Mám 7 dní vynechanou menses, test pozitivní v den vynechané a dnes jsem byla na prvním ultrazvuku. Sestra mě objednala brzo kvůli předchozím potratům a nedávnému ZT. Na ultrazvuku byla vidět jen dutinka a jakoby se začínal dělat žloutkový váček. Na další kontrolu mám přijít 1.8. Nekrvacim, nespinim, nic mě nebolí. Je mi teda špatně, jsem pořád unavená ale to k těhotenství prostě patří. Jak jste to měli vy? Vím, že je to buď a nebo ale.. Děkuji
Měla jsem to stejně, šla jsem za cca 2 týdny a bylo vše vidět už krásně 😊
Ahoj, já jsem si udělala test 5 dnů po vynechání a dálnice, doktor mě vzal ještě před Vánoci, přišlo mi to velmi brzy na kontrolu, ale věděl co dělá. A na utz bylo krásně všechno vidět a srdíčko taky❤1.8.už to budeš mít v klidu🍀🍀🙏🏻Přeji hodně štěstí ❤🍀🌹
Ahoj holky, tak jsem změnila gynekologa a včera byla na první návštěvě. Miminko všechno krásně dohnalo a odpovídá 7+1tt dle menses jsem 7+3tt. Srdíčko má jako zvon a všechno vypadá v pořádku. Dostala jsem utrogestan kvůli předchozím potratům a ještě jedny léky ale nepamatuji si název. Další kontrola 16.8. to se asi zblázním 😂

Ahoj, v 6+0 uz bylo i srdicko. Ale ja uz mela dalnici 10dpo, mam silneho kluka.
Myslim, ze toho 1.8. budes mit videt i srdicko a bude to v poho, tusim, ze by melo byt videt do toho 8tt, takze cas.