Pozitivní test a za tři dny negativní, máte zkušenost?

e30
9. říj 2015

Ahoj,má některá z vás podobnou zkušenost - pozitivní citlivý test 10ml pátek,v pondělí ta samá značka ale již negativní.Ms stále nedorazila,mám nafouklé břicho a bolesti jak při pms.Na gyndu jsem objednaná 26.10.Měla sem radost že to klaplo ale když mi čárka nezesílila ale zmizela tak teda nevím.V září jsem vysadila antikoncepci,že by to byly jen rozbouřené hormony??
Díky za případné příspěvky.

nov.tere
10. říj 2015

Ano můžou to být hormony z vysazené HA a taky záleží kolikátý den cyklu jsi dělala ten test.

loc
10. říj 2015

@e30 a jak moc silna byla ta patecni carka? Bud to bylo falesne pozitivni, po vysazeni muze chybet ovulace a ms klidne dorazit az za 2 mesice, jak jsou ty hormony rozhasene. nebo se tam skutecne neco delo, ale neuchytilo se to a nebo tehu jsi, ale mela jsi u toho pondelniho testu hodne zredenou moč, a nic se neukazalo. A nebo proste jen nespolehlivy test. Nebyl to nahodou mama test? Ten mi vzdycky zkraje tehu ukazoval carku bud zadnou nebo o dost slabsi, nez jine testy ten samy den. Takze doporucuju, pokud se nedostavi ms, opakovat zitra test, idealne zkusit jinou znacku nez predtim.

e30
autor
12. říj 2015

Čárka byla dobre viditelna a testy byli stejne znacky,akorat jsem jeste delala Mama test a tam nenaskocila ani ta kontrolni carka,ale to byl urco vadny test.Bohuzel se to asi neuchytilo,protoze jsem dnes dostala menstruaci.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru