icon

Pozitivní test den před očekávanou menstruací

janca116
8. led 2017

Ahoj holky. Jsem slepá nebo tam je i druhá čárka? 🙂 mám to dostat až zítra takže nic nechci zakřiknout. 🙂

Pozitivní test den před očekávanou menstruací
Strana
z2
terorka
8. led 2017

Ahojda, druha carka tam je 🙂 moc drzim palce, at se to udrzi!

janca116
autor
8. led 2017

@terorka ahojky právě, že to nechci zakřiknout. V říjnu jsem prodělala spontálni potrat . :/ tak mám trochu strach. Tak se testu zítra v den očekávané menstruace a uvidíme ;)

winter
8. led 2017

Ano, druhá čárka tam určitě je, přeji hodně štěstí, ať vydrží a sílí 🙂

luj89
8. led 2017

Gratuluju k těhotenství 🙂. Já měla pozitivní test už 11 DPO. Jestli máš ovulační test, zkus i ten ;)

janca116
autor
8. led 2017

Holky moc děkuju. Snad bude čárka sílit. Kdy jste šli holky na gyndu ? 🙂

terorka
8. led 2017

@janca116

Ja poprve asi v 8tt 🙂 ja ale byla uz objednana na prevenci a par dni pred zjistila, ze jsem tehotna 🙂

janca116
autor
8. led 2017

@terorka já přemýšlím, že bych šla příští týden když budu mít pořád pozitivní testy. Hlavně kvůli tomu, že už jsem jednou potratila. V práci dělám na směny a tahám věci. 🙂

janca116
autor
10. led 2017

Ahoj holký tak dneska to vypadá asi takhle. Začínám se potichu radovat 🙂))

luj89
10. led 2017

@janca116 Gratuluju mamino🙂

sarinka0411
10. led 2017

@janca116 gratuluji 🙂 můžu se zeptat je to test s citlivostí 10? Vypadá spíš na citlivost 25.. Každopádně miminko tam bude tak držím palečky ať vše dobře dopadne 🙂 ❤

janca116
autor
10. led 2017

@sarinka0411 ahojky hele vůbec nevím co to bylo, já je mám už doma dyl. A hlavně jsem vyhodila krabičku :D a jinak holky děkuji snad to všechno dopadne dobře. V pátek na mě v 8:40 myslete jsem objednaná na gyndu ;) snad tam něco doktor uvidí. Moc se těšíme :* ❤❤❤❤

sarinka0411
10. led 2017

@janca116 řekla bych že je ještě brzo nic neuvidí. Ale vezmou ti určitě krev na hcg tak jsem to měla i já.. myslet budu tak pak určitě napiš.. měla jsem to samý v červnu 🙂 spodní je kolem druhý odpoledne a horní je ten samý den kolem sedmý večer den před MS a netřeba ranní moč.. další den digi test ukázalo 2-3 ale doktorka poprvé vzala jen krev 🙂

zuzajulie
10. led 2017

Ahoj, jo, ducha jsem měla už 6 dní před očekávanou MS. A sílilo to.

janca116
autor
10. led 2017

@zuzajulie ahoj a kdy jsi šla na gyndu?

zuzajulie
10. led 2017

@janca116 tak ja musela driv, i když stačí se objednat na sedmý týden 🙂

luj89
11. led 2017

@janca116 tyjo, to se divim, ze te objednali takhle brzo 🙂. Me objednali na 7 tt a krev na hCG mi nikdy nebrali.

janca116
autor
11. led 2017

@luj89 já jsem sestřičce neříkala důvod proč tam jdu 😀 tak uvidíme, třeba nic neuvidí a řekne mi ať přijdu až za týden 🙂

janca116
autor
11. led 2017

@zuzajulie a viděl tam už něco? 🙂 já vím, že stačí až dyl, ale jak už jsem psala v práci taham těžký věci, dělám na směny a jednou jsem už potratila. Nerada bych aby se to opakovalo znovu. ☹

zuzajulie
11. led 2017

@janca116 gestacni vacek 🙂 ale asi spíš nic neuvidí.

astyna
11. led 2017

ještě je brzo, já jsem šla a v 8.týdnu, ale objednala jsem se hned po // na testu. Každopádně aspoň budeš pod dohledem, vzhledem k minulosti.

janca116
autor
13. led 2017

Ahojky holky . Tak už jdu od doktora. Na ultrazvuku zatím nic neviděl ale vzal mi krev a v pondělí mám rano přijít, že by už něco mělo být vidět jinak mám cystu na vaječníků 4 cm velkou ale to mi říkal že by mělo samo zmizet. Tak uvidíme v pondělí. Držte mi palečky mám strach aby to nebylo mimoděložní :(

lucianek123
13. led 2017

Janca116

lucianek123
13. led 2017

Tak jsme na tom hodně podobně...dnes/zitra bych to mela dostat...jsem 13/14DPO, tt pozitivní...dr.nic ještě neviděl v děloze, jen žluté tělísko na vaječníku...ale břicho mě bolí neskutečně a docela dost špiním😢 Ve 12 mám volat na výsledky krve, jsem nervózní jak pes 😒

sarinka0411
13. led 2017

@janca116 neboj se všechno dobře dopadne.. chvíli to trvá než se tam něco ukáže. Ty výsledky budeš vědět ještě před kontrolou nebo až při kontrole? Ale jak říkám buď v klidu a neboj se. Testik si zkoušela jestli sílí?

astyna
13. led 2017

@lucianek123

Hrozně brzo jsi tam šla. Příště až tak v 6-8.týdnu, aspon se pak nemusíš stresovat, že to nyní třeba dostaneš a odejde to normálně s krví.

astyna
13. led 2017

@janca116

Neboj, já měla cysty na obou vaječníkách, že se lékař divil, že jsem těhotná 🙂 obě dvě byly jen vodové a vstřebaly se během těhotenství.

martjanouskova
13. led 2017

Ahoj holky, četla jsem na nějském fóru tady, že na ultrazvuku jde něco vidět až tak po 14 dnech spoždění menstruace, je to pravda? 🙂

sarinka0411
13. led 2017

@martajanouskova pravda to je vím to z vlastní zkušenosti. Dřív tam není vidět nic to většinou berou krev na hcg. A těch 14dni od vynechani vychází na 6tt a to už je kolikrát srdíčko. I když někdy ti ukážou takovou pidi tečku už dřív ale to asi podle vybavení doktora.. mě potvrdila a ukázala ale až s tím srdíčkem. Bylo to velmi dlouhý čekání

martjanouskova
13. led 2017

@sarinka0411 Aha, děkuji. Mám jít v úterý na první kontrolu a bude to právě 14 dní od spoždění menstruace, hrozně se těším že už tam něco půjde vidět 🙂

janca116
autor
13. led 2017

To jsou testiky z rána, jinak výsledky budu vědět až v pondělí. Sám si mě pozval že už by tam něco mohl vidět v pondělí by to měl být začátek 6tt takže uvidíme ;) snad se nám tam ukáže ;)

Strana
z2