Pozitivní test den před očekávanou menstruací
Ahoj holky. Jsem slepá nebo tam je i druhá čárka? 🙂 mám to dostat až zítra takže nic nechci zakřiknout. 🙂

Ano, druhá čárka tam určitě je, přeji hodně štěstí, ať vydrží a sílí 🙂
Gratuluju k těhotenství 🙂. Já měla pozitivní test už 11 DPO. Jestli máš ovulační test, zkus i ten ;)
Holky moc děkuju. Snad bude čárka sílit. Kdy jste šli holky na gyndu ? 🙂
@janca116 gratuluji 🙂 můžu se zeptat je to test s citlivostí 10? Vypadá spíš na citlivost 25.. Každopádně miminko tam bude tak držím palečky ať vše dobře dopadne 🙂 ❤
@sarinka0411 ahojky hele vůbec nevím co to bylo, já je mám už doma dyl. A hlavně jsem vyhodila krabičku :D a jinak holky děkuji snad to všechno dopadne dobře. V pátek na mě v 8:40 myslete jsem objednaná na gyndu ;) snad tam něco doktor uvidí. Moc se těšíme :* ❤❤❤❤
@janca116 řekla bych že je ještě brzo nic neuvidí. Ale vezmou ti určitě krev na hcg tak jsem to měla i já.. myslet budu tak pak určitě napiš.. měla jsem to samý v červnu 🙂 spodní je kolem druhý odpoledne a horní je ten samý den kolem sedmý večer den před MS a netřeba ranní moč.. další den digi test ukázalo 2-3 ale doktorka poprvé vzala jen krev 🙂
Ahoj, jo, ducha jsem měla už 6 dní před očekávanou MS. A sílilo to.
ještě je brzo, já jsem šla a v 8.týdnu, ale objednala jsem se hned po // na testu. Každopádně aspoň budeš pod dohledem, vzhledem k minulosti.
Ahojky holky . Tak už jdu od doktora. Na ultrazvuku zatím nic neviděl ale vzal mi krev a v pondělí mám rano přijít, že by už něco mělo být vidět jinak mám cystu na vaječníků 4 cm velkou ale to mi říkal že by mělo samo zmizet. Tak uvidíme v pondělí. Držte mi palečky mám strach aby to nebylo mimoděložní :(
Janca116
Tak jsme na tom hodně podobně...dnes/zitra bych to mela dostat...jsem 13/14DPO, tt pozitivní...dr.nic ještě neviděl v děloze, jen žluté tělísko na vaječníku...ale břicho mě bolí neskutečně a docela dost špiním😢 Ve 12 mám volat na výsledky krve, jsem nervózní jak pes 😒
@janca116 neboj se všechno dobře dopadne.. chvíli to trvá než se tam něco ukáže. Ty výsledky budeš vědět ještě před kontrolou nebo až při kontrole? Ale jak říkám buď v klidu a neboj se. Testik si zkoušela jestli sílí?
Hrozně brzo jsi tam šla. Příště až tak v 6-8.týdnu, aspon se pak nemusíš stresovat, že to nyní třeba dostaneš a odejde to normálně s krví.
Ahoj holky, četla jsem na nějském fóru tady, že na ultrazvuku jde něco vidět až tak po 14 dnech spoždění menstruace, je to pravda? 🙂
@martajanouskova pravda to je vím to z vlastní zkušenosti. Dřív tam není vidět nic to většinou berou krev na hcg. A těch 14dni od vynechani vychází na 6tt a to už je kolikrát srdíčko. I když někdy ti ukážou takovou pidi tečku už dřív ale to asi podle vybavení doktora.. mě potvrdila a ukázala ale až s tím srdíčkem. Bylo to velmi dlouhý čekání
@sarinka0411 Aha, děkuji. Mám jít v úterý na první kontrolu a bude to právě 14 dní od spoždění menstruace, hrozně se těším že už tam něco půjde vidět 🙂

Ahojda, druha carka tam je 🙂 moc drzim palce, at se to udrzi!