Pozitivní test? Jak správně číst těhotenský test
Ahojky ženy jdu si pro radu. Přes rok se snažíme o mimi teď jsem první cyklus brala clostilbegyt a teď mám nasazený utrogestan. Test si mám dělat až 4.5 ale nevydržela a dneska jsem si udělala. Vidím tam ducha jen já nebo i vy? Fotky nešli lépe vyfotit tak snad to půjde dobře vidět...❤️❤️ děkuji za názor..

@jaja01k moc děkuji. Včera jsem si dělala a přišlo mi to jako jen náznak a právě jsem zkusila dneska a ne z ranní moči a najednou tam bylo tohle...❤️❤️ doufám že den odedne to bude silnější a silnější.. ❤️❤️ jen jsem se chtěla ujistit že nejsem blázen a že ho nevidím jen já.. 😍
@nalinka109 je tam náznak testovat dál ☘️☘️✊
@lencaa11 určitě budu moc děkuji 🥰
Je tam. Gratuluji
@malinkata děkuji moc.. doufám že je to pravda...😍 jsem to dneska obrecela jak želva...😍😍😍😭😭😭
@ivivi juuu pecka moc gratuluji....❤️❤️❤️❤️ já taky doufám že to tam je. Miminko si hrozně moc přejeme.. 🥰 budu testovat i další dny. Ale 4.5 mám volat na gyndu jak to vypadá jestli se povedlo a nebo budeme nasazovat další clostilbegyt ale doufám že žádný další už potřeba nebude...🥰🥰🥰
ducha tam vidím...tak at sílí
@sangina moc děkuji...🥰❤️
@nalinka109 Jo, je tam. Určitě testuj dál zda čárka sílí 🙂
Vidím 🙏 držím palečky ať sílí 🙏😊😊
Moc děkuji všem! Děkuji za jste mi dodali podporu a že jste mi poradili že jsem to nevzdala!! Pořád tomu nemůžu uvěřit že se to konečně povedlo!❤️❤️❤️
@nalinka109 ☘️☘️🤰 krásný 💕
@lencaa11 moc děkuji...❤️❤️❤️❤️❤️
@nalinka109 gratuluji ❤️🍀
Gratulace a držím palce ať sílí ❤
@nalinka109 jak chápu a rozumím ❤️
Moc Vám všem děkuji ❤️❤️❤️❤️
@nalinka109 je tam náznak to vidím ale ještě vydržte s jásáním a udělejte si test ještě jednou třeba po týdnu. Držím pěsti
@julie290 předně tak.. a potvrzené dlouho už i doktorem...😊😊😊
@nalinka109 tak to jo hodně zdraví
@hancakrat moc děkuji

@nalinka109 Vidím 🙂 Držím palce, ať sílí 🙂