Pozitivní test po opožděné menstruaci. Jde o biochemické těhotenství?
Ahoj holky,
Prosím vás o radu.
Nevím už jak dále a co mám dělat….
Po skoro 4 týdnech zpoždění MS mi měsíčky přišli. MS měla být 5.7 a přišla až 1.8.
Na začátku června mi bylo upravené dávkování léků na sníženou funkci štítné žlázy. Podle lékařky jsem měla slabší výkyv hormonů.
Kvůli tomu výkyvu jsem začala mít rozhozeny cyklus.
30.6-1.7 jsem špinila a 5.7 MS nepřišla.
Duchy na testech jsem měla už před tím než přišla opožděná MS. Na gyndu jsem byla objednaná, když jsem to dlouho nedostala s duchy na testech a pak jsem gyndu zrušila kvůli MS a myslela jsem si, že je to v pohodě když jsem to dostala. MS mám teď 4tý den a je normální. Dnes jsem si dělala ze zvědavosti digitální clearblue a je pozitivní a dělala jsem si ho odpoledne. Myslíte, že jde o biochemické těhotenství? Moc děkuji za odpovědi a rady… ❤️

V tomhle pripade bych urcite na gyndu sla. A to kvuli vylouceni mimoděložního. Pripadne o potvrzeni,ze je v deloze a v jakem stavu.
@klpoiu já si myslím, že to bude biochemické. Mam normální MS jakou vždy mívám.
Dokonce mě přestali bolet i prsa jako vždy během MS.
Břicho mě vůbec nebolí…..
@kerolejna Já bych tedy na gyn zašla. I kdyby to bylo "biochemické", není lepší jistota, že to tak je a není to třwba mimoděložní? To, že nebolí břicho, že už nebolí prsa nic neznamena.
@kerolejna Když jsi měla duchy a špinila, bála bych se mimoděložního.
@kerolejna Když jsi měla duchy a špinila, bála bych se mimoděložního.
@klokanka31 i když menstruace normálně přišla silná?
@kerolejna Já bych tedy na gyn zašla. I kdyby to bylo "biochemické", není lepší jistota, že to tak je a není to třwba mimoděložní? To, že nebolí břicho, že už nebolí prsa nic neznamena.
@kerolejna
@martulka88 30.6-1.7 bylo špinění a MS měla přijít 5.7.
Přišla MS až 1.8 a to i s duchy na testech, které trvali už od 16.7. MS mam normálně už 4tý den. Ja si myslim, že ten digitální ukázal zbytkové HCG nejspíše….
@kerolejna Tak nejdrive je potreba pochopit, ze pri temer mesici zpozdeni neni pripadne těhotenství biochemické! Dobre, tak jinak. Jak ti ms skonci, udelej si jeste jeden test. Pokud bude cisty tak je vse ok. Pokud ale nebude, tak hned na gyndu, jelikoz by se o mimodelozni opravdu jednat mohlo. Pokud si mela tak dlouho duchy, pak dosla ms a i presto ti digi ukazal urcitou hladinu, znamena to,ze hcg spise stagnuje,nebo roste pomalu. Ale neklesa. Pokud by slo o těhotenství,ktere zaniklo, nezaniklo by v den kdy prišla ms ,ale o par dni drive. Telu nejakou dobu trva, nez se rozjede ms. A za tu dobu (do dnesniho dne kdy si dělala digi ) uz hcg by bylo odbourano. Pokud si mela pouze duchy na testech,hladina hcg byla nizka. A dolů to jde opravdu rychle. Z hodnoty 100 se na 0 dostanes behem par dnu. Ale tobe ukazal digitalni, coz znamena ze ta hodnota je "dost" vysoka. Digi ma mensi citlivost nez papirkovy, takze potrebuje vyssi koncentraci hcg. Tj 25-1000 při vysledku 1-2t. Duch na papirkovem ktery ma citlivost 10 se ukaze nad prahem této hodnoty. Coz znamena, ze hcg vzrostlo, ne kleslo. Urcite si to pohlidej. Lepší jednou panikařit,nez pak skoncit na sala s prasklym vajecnikem.
@kerolejna Tak nejdrive je potreba pochopit, ze pri temer mesici zpozdeni neni pripadne těhotenství biochemické! Dobre, tak jinak. Jak ti ms skonci, udelej si jeste jeden test. Pokud bude cisty tak je vse ok. Pokud ale nebude, tak hned na gyndu, jelikoz by se o mimodelozni opravdu jednat mohlo. Pokud si mela tak dlouho duchy, pak dosla ms a i presto ti digi ukazal urcitou hladinu, znamena to,ze hcg spise stagnuje,nebo roste pomalu. Ale neklesa. Pokud by slo o těhotenství,ktere zaniklo, nezaniklo by v den kdy prišla ms ,ale o par dni drive. Telu nejakou dobu trva, nez se rozjede ms. A za tu dobu (do dnesniho dne kdy si dělala digi ) uz hcg by bylo odbourano. Pokud si mela pouze duchy na testech,hladina hcg byla nizka. A dolů to jde opravdu rychle. Z hodnoty 100 se na 0 dostanes behem par dnu. Ale tobe ukazal digitalni, coz znamena ze ta hodnota je "dost" vysoka. Digi ma mensi citlivost nez papirkovy, takze potrebuje vyssi koncentraci hcg. Tj 25-1000 při vysledku 1-2t. Duch na papirkovem ktery ma citlivost 10 se ukaze nad prahem této hodnoty. Coz znamena, ze hcg vzrostlo, ne kleslo. Urcite si to pohlidej. Lepší jednou panikařit,nez pak skoncit na sala s prasklym vajecnikem.
@klpoiu *vejcovodem
@klpoiu mám právě že rozhozeny cyklus kvůli lékům štítné žlázy. Upravovali mi dávkování. Od té doby mám MS nepravidelnou takže nevim ani kdy byla ovulace…. A jednou uz jsem to takhle měla. Par dni před MS jsem měla na digitálním + 1-2 a pak přišla MS. Po ni zase bylo na digitálním +1-2 a z odběrů krve zjistili, že je HCG negativní. Tak nevim no….
Určitě bych zašla na gyndu pro vyloučení mimoděložního.

V tomhle pripade bych urcite na gyndu sla. A to kvuli vylouceni mimoděložního. Pripadne o potvrzeni,ze je v deloze a v jakem stavu.