Pozitivní test před MS. Jsem těhotná?
Ahoj 🙂 s partnerem se snažíme 8měs.o miminko a včera se mi ukázal na tt duch. Mám nepravidelný cyklus 32-40dni. Podle poslední MS jsem mela mít ovulaci 15.2.. Udělala jsem si jak ovu, tak tt a oba vyšly pozitivně. MS bych měla dostat za cca. 14dni plus, mínus. Včera byl na testu duch a dnes už je čárka silnější, dělala jsem si 2testy. Co myslíte, je tam možnost, že jsem těhotná? Děkuji za Vaše zkušenosti.

Spis bych řekla ze k oplodnění došlo těsně před poslední MS takhle po dni vy tehu test pozitivní nebyl. Kamarádka taky otěhotněla odmenstruovala a zjistila to až s druhým cyklem 🤷♀️
@zuzanastorkova ovulacni test bere i těhotenství , takže ti podle mě oba ukazuji těhotenství . Jen ovulace musela být mnohem dříve podle ducha bych tipovala tak před 8-9 dny . Podle čeho si počítáš ovulaci ?
souhlasim s #mona91 dokonce ja mela negativni test, odmenstruovala jsem a pristi mesic jsem delala test 8dni pred ms jelikoz se mi ukazal sympstom stejny jako u prvniho syna a bylo to tam.. pak na potvrzeni tehotenstvi jsme s dr jen divili ze jsem mela byt 9tt a byla jsem 12tt. hodne štěstí 😊

@zuzanastorkova ahoj, jestli to celé dobře chápu tak ovulace proběhla včera čili dnes není fyzicky možné mít pozitivní TT, pokud si těhotná tak k oplodnění muselo dojít minimálně před týdnem