Pozitivní testy a špinění
Ahoj. Potřebuji poradit- v úterý i středu jsem měla pozitivní testy, ale v noci jsem začala mít tmavě hnědý výtok. Myslíte že je důvod k obavám?
Já jsem se dvakrát prospinila až k porodu... Určitě bez příští týden k lékaři, teď ještě nic neuvidí. Kup si v lékárně Ascorutin, třikrát denně dvě tablety, brala jsem téměř celé těhotenství, na pohotovosti by ti ho doporučili
To tezko rict. V prvnim tehotenstvi jsem spinila a spravil to utrogestan. Ve druhem to ani utrogestan nespravil a v 8.tt prisel spontanni potrat. Pro klid duse bych zasla k lekari.
Cetla jsem nekde, ze je to 50 na 50. Ja takhle leeeehce spinala tyden a pak prisel SP. Ale nektere holky to maji pulku tehotenstvi a normalka..
Tak jsem volala na gynekologii, řekli mi ať okamžitě přijedu. Po vyšetření mi bylo řečeno, že špinění už je jen slabé, bez krve, děloha je zvětšená a uzavřená, ale na ultrazvuku nic vidět není. Tak zítra jdu na krev...
A dostala jsem duphaston na případné udržení těhotenství...
@renatajsemja na začátku je to buď a nebo. Mně nepomohl ani duphaston na udržení
Taky se přidávám. Měla jsem asi 3 pozitivní testy , o 4 dny později jsem začala špinit, postupně bolest a krev. Mám bolestivou MS ... Později další test a bohužel jedna čárka. Nechci strašit, plno mých kamarádek špinilo, na gyndu jsem šla až za 4 dny a všechno samozřejmě v pořádku 🙂 ... Držím palce a věřím, že mimiško bude 🙂
@renatajsemja Určitě vyjde 😊
@renatajsemja tezko rici, je to bud hematom, praskla cevka, anebo zacinajici potrat. Bohuzrl ukaze az cas. Pokud bude pokracogat jen spineni, dej vedet doktorovi.

@renatajsemja taky jsem to tak mela a jednou to bylo mimidelozni a pak dvakrat v poradku. Takze tezko rict. V pripade bolesti urcite utikej k doktorovi.