Pozitivní testy později. Komu vyšly?
Zdravím,chci se zeptat je tu někdo komu se na testu ukázalo později? Až třeba pár dní po vynechání menstruace? Díky.
U první dcery jsem měla pozitivní těhotenský test až 10 den od vynechání. Měla jsem delší cyklus a ovulaci později, proto i test to ukázal později.
@dendasubaristka v den ocekavane MS jsem mela test uplne snehobily (byl teda s citlivosti 25), carka se ukazala slabsi na desitkovem testu az o dva dny pozdeji a pak uz jen silila, ovulace byla pozdeji.
@dendasubaristka Mě se ještě 14 dní po vynechání menstruace ukazovala jen jedna čárka...byl to třetí test , tak jsem to uzavřela,že těhotná nejsem....za další týden jsem měla kontrolu na gynekologii,tu jednou za rok a tam mi dr. řekla, že jsem těhotná....doma jsem si pak udělala čtvrtý test a byl pozitivní... takže možné to je...
Mně se to stalo. Testy negativní, gynekolog nic nezjistil a cca po 2 týdnech od vynechani MS mi pichnul vyvolávací injekci. Pak jsem to trochu dostala a další měsíc už nic. Jenže já už v te době,co mi pichnul injekci,byla těhotná. A teď čekáme to naše druhe neocekavane překvapeni 😂
@matty2019 a vysvětlil ti to nějak?
@zuzk_a no já totiž řeším teď takovou situaci že v den menstruace jsem na chvíli zakrvacela pak už nic dva dny,dneska test negativní ale zas trochu spinim takovou hnědou krev,tak nevím co si o tom myslet proto mě zajímaly ty testy
Testy jsem měla negativní a až víc jak týden po vynechání MS jsem měla slabou čárku na testu. Teď mi tu ta druhá čárka rapačí v kredenci 😀 😀 😀
Já jsem si dělala i digitální test Clearblue a nic (po vynechani MS). Občas mi nebylo dobře a nevěděla jsem,co se se mnou děje. Ale nespinila jsem. To až později..Ještě vydrz a uvidíš,zda přes víkend nebo příští tyden se něco nezmění. A pak bych zašla kdyžtak na gyndu. Může to být i nepravidelny cyklus apod....holt tělo je nevyzpytatelné.
@michalelka :D takže máš veselo 🙂
@zuzk_a no já mám právě celou dobu pravidelné cykly. A to co zažívám teď jsem nikdy neměla. Hlavně tento měsíc jsme měli fakt pravidelný sex,proto doufám že to je těhotenství. Ale nikdy člověk neví no.
@dendasubaristka ne,jen mi doktorka řekla, že se to může stát, já se ani nijak po tom jak je to možný nepidila... Já byla v šoku. Mám dvě adoptované děti, celý život neplodná a ve 42 letech těhotenství... nooo, teď už máme 4 měsíčního Matyáška 😁😂
@dendasubaristka zrovna dneska se nenudím 😂😁😂 Ale k těm //. Hladina HCG nemusí být vysoká, aby ji test zachytil. Pokud si nejsi jistá a nechceš čekat, můžeš jako samoplátce na krev.
@matty2019 no a to je právě to. Je tolik páru co jim řeknou že jsou neplodní a pak otěhotní 🙂 proto moc nevěřím ani těm centrum. A věřím že se povede přirozeně 🙂
@michalelka no jsme na chatě,takže teď nemám ani kam jít,vím že je ta možnost 🙂 počkám do pondělí a pokud se mi to nerozjede volám na gyndu 🙂
@dendasubaristka držím pěsti 👏🏻👏🏻👏🏻
@dendasubaristka to je fakt....a jinak "ať to vyjde"..
Ja mela dlouhe cykly.Takze jsem otehotnela v dobe predpokladane ms a syn byl o 14dni jinak nez by to melo byt dle tabulek.Ale jako od toho oplodneneho styku mi vysel test slabe pozitivni po 14dnech
@dendasubaristka zajímal by mě vas názor 😊 asi vadný test co🤔
@terezaolsovcova ty jo tak to netuším. Zkus jiný no. Za to nic nedáš 🙂
@dendasubaristka Nedávno mi psala jedna paní, s byvalym přítelem za těch 13 let co spolu byly daly do uměleho oplodnění 380 000, po rozchodu se už smířila s tím, že dítě už mít nebude a ono ejhle nový partner a počaly přirozenou cestou 🙂
@jituli84 To tak byva...Mne rekla mudr,ze nebudu mit deti a s mym manzelem pak po 3mesicich syn a po svatbe hned na poprve dcera
@dendasubaristka ja jen ze MS už nemám 14 dni, vyvolavacku mám pichlou a pořad nic. Tak jsem si koupila test ale nebyl z ranní moci... zkusím zitra rano no😬
@jituli84 popravdě si myslím že ty umělé jsou většinou jen o tom aby na lidech vidělali nic jiného. Tolik párů kterým řeknou že jsou neplodní a pak nakonec stejně otěhotnění proto tomu moc nevěřím. Kdysi nic takového nebylo šlo to. Jen to prostě někomu trvá dýl.
@terezaolsovcova no zkus budu držet palce. Už sem tu četla i slyšela kolem sebe tolik příběhu že test neukázal a nakonec byly těhotné 🙂
@dendasubaristka no snad to bude i muj případ🍀
Já měla u třetí dcery pozitivní test až 19 den spoždění a to jsem ještě měla jen ducha
@pepickovapavlinka páni😨 tak snad nějakou naději mam👏
Až cca 2-3 dny po vynechané jsem měla slaboulinkeho dusika
@agneska7 fakt? No dneska jsem třetí den. Ale test tu na chatě už nemám měla jsem poslední včera, takže smůla. Musím si počkat. Ale zas čím později tím asi líp 🙂

Jistá slečna tu psala, že dokonce týden měla vynechanou MS a test měla negativní, možné to je.