Pozitivní testy později. Komu vyšly?
Zdravím,chci se zeptat je tu někdo komu se na testu ukázalo později? Až třeba pár dní po vynechání menstruace? Díky.
@dendasubaristka mně až po třech týdnech vynechane m, po týdnu dokonce nebylo ani hcg z krve...
@dendasubaristka Nebýt umělého oplodnění, tak nemáme s mužem dcerku. V 18ti letech prodělal rakovinu, a po následné chemoterapií se stal neplodným. Naštěstí před chemo byl na odběru spermatu. Takže nebýt Ivf, žádného potomka by se nikdy nedočkal. Takhle se už skoro 3 roky raduje z dcerky 😉
@misicka1988 jasně někdo má to štěstí že mu ivf pomůže,ale u většiny páru to právě je tak že stejně nakonec otěhotni přirozeně a chtělo to jen čas 🙂
@dendasubaristka Četla jsi nějakou studii ?
@misicka1988 ne nečetla 🙂 a ani to nemám v plánu. Mám kolem sebe plno páru které to tak měli daly do toho plno peněz a nakonec otěhotněli přirozeně. A bylo to jen o tom že buď se netrefili do plodných dnů,nebo to chtělo vypnout 🙂 a nebo prostě to bylo jen o tom že to přišlo až jak byla vhodná doba. Ale povedlo se přirozeně 🙂
@dendasubaristka Já to mám zase kolem sebe úplně naopak. Buď se snažili přirozeně spousty let a pomohlo až Ivf, nebo se snažili spousty let a nepomohlo ani Ivf. Každopádně díky bohu za tuto možnost, protože spousty párů by se přirozeně vlastního potomka nedočkalo. 😊
@misicka1988 jasný no. A to je prave o tom no. Já kolem sebe vidím toto,takže prostě věřím že se povede přirozeně. Ano neříkám že to lidem nepomohlo určitě jsou tyhle případy že až ivf jim pomohlo,ale věřím spíše na přirozené početí 🙂 každopádně je super že vám to pomohlo a jste šťastní 🙂 to je důležité
@dendasubaristka tak mi to nedala a koupila jsem si cestou z prace clearblue, každopádně výsledek na fotce je až po limitu😒
@terezaolsovcova wau 🙂 asi bych neřešila jestli to je nebo není po limitu,hlavně že tam je 🙂 já nad ním tak furt přemýšlím :D
MS přišla o dva dny dřív, spíš ale jen pár kapek a konec. Přisuzovala jsem to stresu v práci. Testy negativní, tak jsem to neřešila. Nakonec mi vyšla dálnice v 6 týdnu 🙂
Teď podruhé mi test vyšel pozitivní už 5 dní před očekávanou MS.
@dendasubaristka však test je negativní
@jituli84 myslite ten můj clearblue?☹️
@terezaolsovcova ano
@jituli84 fakt? Já myslela že to znamená pozitivní
@dendasubaristka a koukala ste do papíru, mě se zdá že by tam mělo bejt plusko
@jituli84 ano plus, trosku ta čárka jde videt,když se zaměříte, nebo jsem už zmagorena a vidim co chci videt😂😂
@jituli84 já tam to plusko trochu vidím 🙂
@terezaolsovcova No tady test test si na duchy právě nehraje, ono pokud ste nějak na začátku, mě konkretně se osvědčil mamatest, má největší citlivost, clearblue se doporučuje vyzkoušet až později.
Dva dny po vynechane ms byl test negativni, dalsi mesic tez ms nedorazila, test byl negativni a az 14 dni pote byl velmi pozitivni. Rozhazene hormony kvuli nemoci a posunuta ovulace az pred druhou ms a hcg hold slo nahoru opravdu opatrne.
@dendasubaristka nebo případně zkuste digitalni test s ukazatelem týdnu, ten je ještě přesnější 🙂 těhotná můžete bejt i tak 🙂
@jituli84 zkusím mamatest v pondělí😊
@terezaolsovcova bud ten mamatest nebo ten digital, ten digital je sice dražší, ale jasně řekne jestli ano nebo ne 🙂 držím pěstičky 🙂
@dendasubaristka Neptejte se me jak, ale proste 3dny po sexiku, jsem vedela, ze jsem tehotna. U druheho ditka jsem se v noci probudila a vedela to. Jiz pred menstruaci jsem si delala test a byl negativni, po menstruaci taky, neverila jsem a rikala jsem, ze tehu jsem. Koukali na me jak na blazna. Az po 10 ti dnech se to potvrdilo. U tretiho zrovna tak. V noci jsem vzbudila manzela a rikala predevcirem jsme pocali. Neveril. Po vynechani menzes test negativni a stejne jsem byla v" v tom"
@kamik1983 wau. No masakr 🙂
@jituli84 pani tam ale.dost viditelneho ducha pluska ma
@terezaolsovcova taky se mi zda pozitivni (slabe plus tam je)..drzim palce
Holky tak já nevím co si o tom všem myslet. V úterý minulé jsem to měla dostat. Místo toho přišlo chvilkové krvácení potom už jen špinění. Další den skoro žádné špinění. Ve čtvrtek zase špinění a pak už jen doznívání špinění a od soboty hlen bílý. Do toho mě občas píchá v podbřišku. Včera jsem měla takovou únavu že jsem si musela jít lehnout. A to přes den normálně nespím. Bazální teplota se pořád drží mezi 36,7-36,9. A čípek mám celý cyklus od ovulace jiný než za celou dobu co se snažíme. A dnes test negativní. Zítra jdu na gyndu.
@dendasubaristka i to špinění je podle mě divné, a do toho to píchání v podbřišku. To podle mě na prospívající těhotenství nevypadá.
@dominika07 no je to celé divné jsem zítra zvědavá. Jako hlen mám už normální spinila jsem poradne vlastně 2 dny. Jinak to bylo takové špinění nespineni ten jeden den. A zas jsem četla plno článku že špinění je normální. Že to může být ta nidace.

@pepickovapavlinka no tak to jsem na sebe zvědavá 🙂