Pozitivní testy později. Komu vyšly?
Zdravím,chci se zeptat je tu někdo komu se na testu ukázalo později? Až třeba pár dní po vynechání menstruace? Díky.
@lusinda485 a měla jsi nějaké projevy? Příznaky? Spinila jsi nebo něco? 🙂
@dendasubaristka tak pak dej vědět🙂
@dominika07 dám dám hlavně už chci vědět na čem jsem. Začíná mi s toho pěkně hrabat :(
@dendasubaristka tak to jsme dve😁
@lucy_anne určitě ne, je tam🙏😊 hodně štěstí 🍀 a tiše závidím 😍
@terezaolsovcova dekuju, ja se na to prave nechci upinat, ale tu carku tam vidim. Tak jeste par dni pockam a udelam test znovu. 😊
Urcite se taky brzy dockas. 😘
@terezaolsovcova taky ti hrabe jo? :D
@lucy_anne je tam a závidím 🙂
@dendasubaristka to si pis, mohla bych testovat pořad 😂
@terezaolsovcova Tenhle clearblue je nespolehlivý, takové plus jsem měla v limitu pokaždé a těhotná jsem nebyla.
@travnulee tak to je šílené zdůvodnil ti to nějak doktor? Já stále negativní tehu test zítra to bude týden opožděná Ms.
@dendasubaristka měsíc až dva předtím jsem skončila s kojenim, pry mi ta hormonální změna zahybala s celým cyklem. Ale MS jsem měla pravodelnou
Nooo, holky, zacala jsem spinit, mam takovy naruzovely vytok, takze to asi nedopadne.. 😔
@travnulee no tak jsem zítra zvědavá co mi Dr řekne
@lucy_anne to může prý být v tehu. Takže pokud nezačnes přímo krvácet tak buď v klidu
@dendasubaristka snad mas pravdu. 😶
Ja myslim, ze ti zitra doktor pogratuluje. 🤗 Urcite, drzim pesti.
@lucy_anne děkuji moc :* no vidím to už střízlivě, strašně mě ten test odrazuje od toho že bych mohla být,ale zas jsem přečetla tolik diskuzí kde test ukázal fakt celkem pozdě no 🙂 snad to bude můj případ
@dendasubaristka vůbec nic 😁já si myslela že mám zpoždění z hormonu že stresu a ono tehu, ale jsem šťastná že to vyšlo ❤️
@dendasubaristka podle mě dokud nedostanes normalni MS tak jisté není nic, ja taky byla s týdenním zpožděním u dr, na utz nic, hcg z krve nic, prý zpoždění kvuli chybejicimu hormonu prolaktn😁, no a za ctrnact dnu ráno už jsrm se vypravovala na vyvolávací injekci, pro jistotu jsem si ještě udelala ráno test a tam dvě čárky...
@travnulee to je masakr. No jako já která má vždy pravidelnou ms a první den vždy fakt hodně silne,tak mě to furt utvrzuje v tom že prostě jsem :D nemůžu si pomoct a kámoška mi řekla dokonce že na tom mojem testu něco vidí. :D takže prostě musím počkat do zítra.
@dendasubaristka tak držím pěsti...pokud máš ducha na testu tak to pozná už i doktorka...
@travnulee jako kámoška to tam vidí já si nejsem jistá.
@dendasubaristka dej fotku testu😊
@terezaolsovcova je to ten jeden ale nevím která je lepší
@dendasubaristka no něco se tam rýsuje , ale viděla jsi mojeho ducha na tt, zřetelný a dívej☹️ Ale snad ti to bude sílit a vyjde to😊 podle mě jsem měla biochemické tehu, jelikož jsem to dostala ale jen jeden den, což mi přišlo zvláštní, nebyla to ani klasická MS , spíše spineni s krvi... dneska jdu na gyndu, tak jsem zvedava... teplotu si meris rano? Ta taky hodně ukáže 😊
@dendasubaristka za me negativní
@terezaolsovcova ty jo no já to měla podobné tenhle cyklus právě jak ty v den ms jsem jen zakrvacela chvíli a než jsem přišla s obchodu kde jsem šla pro tampony bylo po a pak jen špinění. Já která mívá pravidelnou a silnou ms bylo to divné 🙂 já si myslím že to u tebe vypadá dobře. Právě no já tam toho ducha moc nemám ty jsi jo tam měla krásně

Mě ukázal test až po 14 dní vynecháme ms dvě čárky ❤️