icon

Pozitivní testy později. Komu vyšly?

dendasubaristka
29. srp 2019

Zdravím,chci se zeptat je tu někdo komu se na testu ukázalo později? Až třeba pár dní po vynechání menstruace? Díky.

Strana
z5
lusinda485
2. zář 2019

Mě ukázal test až po 14 dní vynecháme ms dvě čárky ❤️

dendasubaristka
autor
2. zář 2019

@lusinda485 a měla jsi nějaké projevy? Příznaky? Spinila jsi nebo něco? 🙂

dominika07
2. zář 2019

@dendasubaristka tak pak dej vědět🙂

dendasubaristka
autor
2. zář 2019

@dominika07 dám dám hlavně už chci vědět na čem jsem. Začíná mi s toho pěkně hrabat :(

terezaolsovcova
2. zář 2019

@dendasubaristka tak to jsme dve😁

lucy_anne
2. zář 2019

Holky, dnes jsem mela dostat ms, zatim neprisla. Uz 3 dny me boli podbrisek a v krizi. Udelala jsem si test a nejsem si jista, zda si tam tu slabou druhou carku nenamlouvam..?

terezaolsovcova
2. zář 2019

@lucy_anne určitě ne, je tam🙏😊 hodně štěstí 🍀 a tiše závidím 😍

lucy_anne
2. zář 2019

@terezaolsovcova dekuju, ja se na to prave nechci upinat, ale tu carku tam vidim. Tak jeste par dni pockam a udelam test znovu. 😊
Urcite se taky brzy dockas. 😘

dendasubaristka
autor
2. zář 2019

@terezaolsovcova taky ti hrabe jo? :D

dendasubaristka
autor
2. zář 2019

@lucy_anne je tam a závidím 🙂

terezaolsovcova
2. zář 2019

@dendasubaristka to si pis, mohla bych testovat pořad 😂

pathan
2. zář 2019

@terezaolsovcova Tenhle clearblue je nespolehlivý, takové plus jsem měla v limitu pokaždé a těhotná jsem nebyla.

dendasubaristka
autor
2. zář 2019

@travnulee tak to je šílené zdůvodnil ti to nějak doktor? Já stále negativní tehu test zítra to bude týden opožděná Ms.

travnulee
2. zář 2019

@dendasubaristka měsíc až dva předtím jsem skončila s kojenim, pry mi ta hormonální změna zahybala s celým cyklem. Ale MS jsem měla pravodelnou

lucy_anne
2. zář 2019

Nooo, holky, zacala jsem spinit, mam takovy naruzovely vytok, takze to asi nedopadne.. 😔

dendasubaristka
autor
2. zář 2019

@travnulee no tak jsem zítra zvědavá co mi Dr řekne

dendasubaristka
autor
2. zář 2019

@lucy_anne to může prý být v tehu. Takže pokud nezačnes přímo krvácet tak buď v klidu

lucy_anne
2. zář 2019

@dendasubaristka snad mas pravdu. 😶
Ja myslim, ze ti zitra doktor pogratuluje. 🤗 Urcite, drzim pesti.

dendasubaristka
autor
2. zář 2019

@lucy_anne děkuji moc :* no vidím to už střízlivě, strašně mě ten test odrazuje od toho že bych mohla být,ale zas jsem přečetla tolik diskuzí kde test ukázal fakt celkem pozdě no 🙂 snad to bude můj případ

lusinda485
2. zář 2019

@dendasubaristka vůbec nic 😁já si myslela že mám zpoždění z hormonu že stresu a ono tehu, ale jsem šťastná že to vyšlo ❤️

travnulee
2. zář 2019

@dendasubaristka podle mě dokud nedostanes normalni MS tak jisté není nic, ja taky byla s týdenním zpožděním u dr, na utz nic, hcg z krve nic, prý zpoždění kvuli chybejicimu hormonu prolaktn😁, no a za ctrnact dnu ráno už jsrm se vypravovala na vyvolávací injekci, pro jistotu jsem si ještě udelala ráno test a tam dvě čárky...

dendasubaristka
autor
2. zář 2019

@travnulee to je masakr. No jako já která má vždy pravidelnou ms a první den vždy fakt hodně silne,tak mě to furt utvrzuje v tom že prostě jsem :D nemůžu si pomoct a kámoška mi řekla dokonce že na tom mojem testu něco vidí. :D takže prostě musím počkat do zítra.

travnulee
2. zář 2019

@dendasubaristka tak držím pěsti...pokud máš ducha na testu tak to pozná už i doktorka...

dendasubaristka
autor
2. zář 2019

@travnulee jako kámoška to tam vidí já si nejsem jistá.

terezaolsovcova
2. zář 2019

@dendasubaristka dej fotku testu😊

travnulee
2. zář 2019

@lucy_anne ja tam vidím, jestli tě to spineni nepřijde valila bych k doktorce

dendasubaristka
autor
2. zář 2019

@terezaolsovcova je to ten jeden ale nevím která je lepší

terezaolsovcova
3. zář 2019

@dendasubaristka no něco se tam rýsuje , ale viděla jsi mojeho ducha na tt, zřetelný a dívej☹️ Ale snad ti to bude sílit a vyjde to😊 podle mě jsem měla biochemické tehu, jelikož jsem to dostala ale jen jeden den, což mi přišlo zvláštní, nebyla to ani klasická MS , spíše spineni s krvi... dneska jdu na gyndu, tak jsem zvedava... teplotu si meris rano? Ta taky hodně ukáže 😊

katka_nedo
3. zář 2019

@dendasubaristka za me negativní

dendasubaristka
autor
3. zář 2019

@terezaolsovcova ty jo no já to měla podobné tenhle cyklus právě jak ty v den ms jsem jen zakrvacela chvíli a než jsem přišla s obchodu kde jsem šla pro tampony bylo po a pak jen špinění. Já která mívá pravidelnou a silnou ms bylo to divné 🙂 já si myslím že to u tebe vypadá dobře. Právě no já tam toho ducha moc nemám ty jsi jo tam měla krásně

Strana
z5