Pozitivní testy později. Komu vyšly?
Zdravím,chci se zeptat je tu někdo komu se na testu ukázalo později? Až třeba pár dní po vynechání menstruace? Díky.
@dendasubaristka ano, u druheho těhotenství jsem to tak měla, tak držím pěsti ať je to těhotenství a ne nic jiného...
@travnulee díky v tydnu udělám pro jistotu t-test 🙂
Holky, nevim, moje pani doktorka odesla a misto ni je tato, nova mlada holka. Zkusim se v pondeli objednat k jine. Snad bude vse v poradku. Krvaceni ustalo, priznaky zustaly, dokonce i sili. Tak snad..
Holky, vzala me hned rano, ale cekala jsem asi hodinu, protoze jsem nebyla objednana, nejhorsi hodina meho zivota. Pak uz to slo rychle, v deloze je jen krev, takze ranny potrat, cisteni neni treba, telo se vycisti samo.
@lucy_anne bobku,to mě mrzí :( vím jaké to je. Neboj budou další měsíce na snažení 🙂 a hlavně je fajn že nemusíš na čištění :*

@travnulee ahoj ty jsi tu psala že jsi měla negativní i HCG po týdnu že? No jako ms zatím ani nepřišla a ani to moc nevypadá zatím. Žádné bolesti nic. A HCG po týdnu vynechání a taky nic. Bych se smála kdyby jsem to měla jak ty.